Att ha hunnit doppa sig också.

 

IMG_5049

 
 

Kvällen innan vi åkte hem fick vi tid och passade på att smita ner till spa:et för att snabbt få sätta sig i det varma vattnet och se ut över havet med kvällssolen i ansiktet.

Där nere får man ju egentligen inte fotografera men det var folktomt (alla var nog på middag) så jag rev av några mobilbilder, för ljuset var sådär varmt och magiskt och fångade ångan från poolen perfekt. Och att få sjunka ner där och bli varm och slappna av i kroppen var himmelskt.

 
 

IMG_5065

 
 

Vem vill inte ha en kristallkrona i badet, liksom?

 
 

IMG_5029

 
 

Banditen och Jenny försöker pin up-posera inför mina bilder, men skrattar mest så att dom inte fastnade alls på bild. Här var jag dock snabb och hann fånga en precis när Jenny förklarar för Nicole hur man bör hålla händerna för att det ska vara äkta retro.

Kvinnor, alltså. Kärlek på dom.

 
 

IMG_5075

 
 

Och avslutningsvis en Bandit som tagen ur Game of Thrones;

i ånga och böljande vatten och solnedgång.

Och här hemma har vi vaknat upp till FREDAG och jag hade gärna sovit liiiite längre idag, men det får gå med lite kallt vatten och en smula koffein och så hoppas jag på att kunna stupa i säng tidigt ikväll istället. Buse vill ut och plantera och bryr sig inte nämnvärt om det där med planteringstider, så här blir det väl att klä på sig och sen ligga och gräva i en av planeringslådorna med en påse tomatfrön i handen och en vattenkanna.

Det blir ju fredag det också.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha hunnit doppa sig också.

 1. Hei, du er så flink til å ta bilder! Jeg skal snart bli fotografert og lurer på hvilke farger det er lurt å kle seg med og som fremhever best meg? Hadde jeg bodd i Sverige ville jeg gjerne hatt deg😊Jeg har en alvorlig sykdom så vil gjerne ha noen fine bilder til mine barn, for fremtiden.
  Ha en fin helg😊

  1. Jag skulle säga att mjuka, enfärgade plagg är det bästa. Inte för skarpa färger och inte mönstrat, då gör du det enkelt för fotografen :*

 2. Vilka jättefina bilder, ser magiska ut. Men varför får man inte fota? När det är så vackert borde man väl vilja sprida de bilderna? 🙂

  1. Jag tror det har att göra med att alla gäster kanske inte är så bekväma med en kamera liksom. Jag skulle nog själv ha svårt att slappna av om det krälade nån jag inte kände med en stor digitalkamera och siktade åt mitt håll 🙂 Svårt att undvika att få med folk ju. Men med mobilen och när det var folktomt tyckte jag att det var harmlöst, och där ÄR ju så vackert.

 3. här i malmö skiner solen och jag ska träffa Carro. Vi blev så glada i varandra efter poddinspelningen. Tack för att du presenterade oss. Sen ska jag baka och fixa och packa paket, för en viss liten bebis blir 1 på söndag!! <3 Ha en fin dag!

 4. Låter som en underbar fredag tycker jag 😊😘
  Själv tar jag familjen med mig och åker hem till pappa för lite avkoppling, god mat och syskonmys.
  Önskar er en härlig start på helgen.
  Kram Malin

 5. Alltså den därnia banditen, galet vacker! Hon som precis klagat på bloggen om att hon var osminkad mest hela tiden ni var iväg. Jag vill hävda att hon har värsta spartipset där – skit i sminket bara onödiga pengar, typ. Fast ja det är ju kul med smink så det är aldrig onödigt men ja du fattar.
  Ha en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *