Att vara lite trött på regn.

 

3V6A4167

 
 

När hörni, nu får det sluta regna va?

Det RASAR ju ner, som om himlen är förbannad och vill hämnas.

Och med hundar finns det ju inte dåliga väder (eller jo med vinthundar gör det faktiskt det, men Haggis behöver fortfarande öva på att vara från flocken och ha lite egna äventyr) så det är bar satt bita ihop och ge sig ut i rusket och trösta sig med att det om inget annat kan bli schyssta bilder. Massivt regn kan ge en ganska bra effekt om man har tur.

 
 

3V6A4262

 
 

Mycket o-sugen vinthund, redo att gå hem.

 
 

3V6A4235

regn

3V6A4265

3V6A4225 (1)

 
 

Men man får väl helt enkelt acceptera att våren tagit paus och att det just nu råder full väder-anarki, och att det likt det alltid gör på Skåneslätten, blåser i sidled och gör håret lite sorgligt och jeansen blöta. Men man kan ju ha en snygg regnrock iallafall (denna har jag fått i blogg-gåva och den är jag hemskt tacksam för eftersom jag bara har en annan och den är i Drömmen, regnkappan är från Odd Molly och med justerbar form med hjälp av snören och vackert innertyg och finns HÄR) och ett paraply i blått som faktiskt är format som ett hjärta även om det inte syns på bilderna, och som jag köpte till rekvisita åt nån fotografering nån gång och sen mer eller mindre glömt bort.

Men nej.

Våren tillbaka, tack. Snarast möjligt om det går?

 

16 kommentarer till “Att vara lite trött på regn.

  1. Som nybliven hundägare så kan jag bara hålla med. Liten cavalier valp kissar fort ute i hagel, regn och snö!

    Mer sol åt folket!

  2. Uppehåll men kallt och ruggigt i Göteborg, där det ju annars också gärna regnar på tvären…eller typ underifrån. Hoppas det vänder snart för oss alla!
    Klurat ett tag på vem som tar fotona på dig, din man? Blir det i så fall liksom en fotosession innan eller får han hänga med om ifall det blir bra fototillfälle? (Tänk vilka saker man kan börja grubbla på..hehe..)

    1. Mannen, en vän eller skälvutlösare. Kameran är alltid med oavsett så det är det minsta problemet.

      1. Tack för svar! Du har duktig man/vänner för bilderna är så fina. Härlig känsla!
        Har själv precis varit tvungen att lägga en ny väska till samlingen (stackars mig) då jag sedan kamerabyte och tillbaka-till-skolbänken inte får plats med allt längre. Så nu kan kameran hänga med och slippa hänga utanför på axeln, känns ju sådär att ha den där..(hejhej japansk turist..) Dock mer mina barn som blir offer för fotandet och inga självporträtt 😉

  3. Jag är så jävla trött på detta vädret. Igår kom huvudvärken krypandes och idag är den ett faktum, jädra skitväder.
    Paraplyet var gudomligt!
    Kram

  4. Alltså når har Haggis blivit så stor!!😉 Va tiden går fort.
    Och bilderna är jättebra. Man gang lyckas de bättre i regn. Speciellt sista bilden gillar jag.
    Och nu kan jag säga ”då andra gör det också” då jag bär kamera med mig alltjämt (fast det rymms inte ens med i väskan)..😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg