Att kunna vinna ett par bågar!

TÄVLING I SAMARBETE MED SCANDINAVIAN EYEWEAR

glas

 

Och så var det dags för den utlovade tävlingen i samarbete med Scandinavian Eyewear!

Vinnaren kommer att få välja ett par bågar från Skaga till sig själv (alltså inte nödvändigtvis någon av de jag har på bilden, utan man får välja från ett urval Skaga mailar) så vinsten är inte fy skam, och det enda man behöver göra för att vara med är:

1. Skriva en kort motivering till vilken av bågarna av nummer 1-6 som du tycker passar mig bäst (har du redan gjort detta i förra inlägget så kan du raskt gå vidare till punkt nummer två):

2. Gilla Skaga på Facebook HÄR.

(GLÖM INTE att skriva en kommentar här nere om att du är med, även om du redan gett smakråd i förra inlägget).

Och det var allt!

Tävlingen pågår till och med den 4 maj och vinnaren väljs av Scandinavian Eyewear. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

OCH SÅ ÄR TÄVLINGEN AVGJORD!

Stort grattis till Loo – du har mail 🙂 Och jag har varit hos optikern och fått reda på hur illa ställt det är (inte jätteilla men bör absolut skaffa mig glasögon) så själv tycker jag att det ska bli spännande att hitta just DE bågarna, ni vet, de som är jag. Det är det jag ser fram emot mest med att få sämre syn, om man säger så. Ni tyckte något i stil med 2:an eller 4:an verkar det som, så tusen tack för input.

 Vill ni ser fler nyheter från Skaga kan ni kika -> HÄR.

 

Rekommenderade inlägg

45 kommentarer till “Att kunna vinna ett par bågar!

 1. 1. Älskar båge nummer två! Men kan bero på att du gör en gullig min. I annat fall är det för att jag älskar stora glasögon, och gillar när ögonen får ta plats, vilket jag tycker de verkar få göra i dessa.
  2. Har gillat på FB!

 2. Nr 4 för de passar ditt ansikte bäst. Helt enkelt liksom.

  Gillar på Facebook

  Och hoppas på tur nu då😊

 3. Du är klart snyggast i nr 4! En mycket feminin båge i kontrast mot fräck klädstil-en oslagbar kombination!

 4. #2 tycker jag passar dej bäst 😎 Det är något Emma över dem och passar de flesta stilar i klädväg.

  Gillar på fejjan

  Kram

 5. Gillar nr 2 på dig, ser ut att passa dina fab ögonbryn fint och även din ansiktsform 🙂
  Gillar på fejjan!
  Återstår att hålla tummarna nu då 🙂

 6. Nr 2 helt klart Vackra du. Dom hade jag valt som nya bågar hihi
  Gillar på Fb och håller alla mina fingrar i kors
  Kram från västkusten

 7. Jag tycker du klär bäst i nummer 4, även om en skönhet ju klär i allt! 😉

  Jag borde verkligen sluta förtränga att jag behöver glasögon och dra iväg till optikern för en synundersökning (nybliven 40åring…). Hoppas därför att eventuell vinst blir en push att ta tag i detta 🙂

 8. Nr 4 eller 5, man ser dock bågen bättre på nr 4. De klär din stil, lagom busiga i kattmodelll samtidigt som de känns klassiska och kan passa i ett business-sammanhang också. De är lite feminina i sin framtoning och kan kläs upp till klänning likaväl och kläs ner med jeans! I Like!!!

  Och yes, Gillar Skaga på FB redan… 😊

 9. Jag röstar definitivt på båge nr 2 eftersom den har stark karaktär men samtidigt har mjuka former vilket är precis så som jag föreställer mig att du är i verkligheten.

 10. Hoppas få vinna efter låång trånad efter nya bågar genom en graviditet och amningsperiod!
  Jag tycker helt klart nr 2 passar dig bäst. Trendiga men ändå klassiska och passar din underbart inspirerande stil. Framhäver även dina stylish ögonbryn!

  Har gillat på fb!

  😘

 11. Åhhh nr 4! De har den perfekta storleken så att man kan se dina vackra formade ögonbryn och desutom tynger de inte ner på dina kindbenen utan även de får synas. En kvinnlig form på en vacker kvinna!

 12. Oj kollade kommentarerna innan, verkar va helt fel ute… Men nr 3 fastnade jag för! Kanske för att man ser dej lite mer där ☺.
  Dax att byta glasögon här så skulle ju va kul att vinna ett par!
  Gillar på fb// Kram Åsa i Småland

 13. Jag tycker du ser läckraste ut i par nr 6! Du ser intresserad ut på livet/omgivningen, lite bohemisk, som en sprallig och glad tjej! Låter kanske konstigt, men jag tycker så!

 14. Vilken passande tävling då jag tror det är dags för nya glasögon. Skaga var märket på mina allra första bågar och jag minns fortfarande hur snygg och cool jag kände mig. Fast jag är väldigt glad att jag inte bär just dom bågarna nu. Haha

  Jag tycker att båge 3 passar dig bra men är lite snäll. Båge 4 är snygg, passar dig bra och har lite attityd så jag säger både 4.

  Gillar på FB och håller tummarna.

 15. Jag är med och tävlar också, gett mitt råd på förra inlägget om glasögonen och gillar såklart på Facebook :). Ser fram emot och se vilka du Emma kommer att välja efter alla våra smakråd

 16. Definitivt nr 3, bra djup eftersomdu tittar nedåt på din datorskärm när du sitter i sängen och redigerar bilder. Taskigt att få en avskuren nederkant då!
  Mvh
  Helena

 17. Nr 4, helt klart!! Kvinnliga, fantastiska i formen och kompletterar ditt ansikte väldigt fint! 🙂

  Gillar Skaga på FB, och håller tummarna! Behöver verkligen nya bågar!! 5 år sedan senaste bytet. :-/

 18. Nr4. Helt klart. De klär dig och de passar även i alla sammanhang, casual som business. Formen passar dig som en smäck!
  Nu håller jag tummarna för fullt, har sedan länge ett par favoriter från Skaga som jag drömmer om att äga.

 19. Nr 4. De ser ut att vara gjorda speciellt för dig 🙂 De har en kaxig men samtidigt kvinnlig form som framhäver dina vackra ansiktsdrag.
  Gillar på fb och hoppas innerligen på vinst då jag det tydligen inte alls är 2 år sedan jag sist bytte glasögon, utan mer 4 år… Förklarar ju varför det är lite suddigt när man ligger i soffan och kollar på Tv. Ha ha 😀

 20. Nummer 4 gillar jag bäst, lite markerade bågar som ”klär” ansiktet, gillar och kanske behöver jag nu gå och kolla min syn, har slutat läsa romaner <3 och det är inte bra, min tröst i ett singelliv och kom att tänka på nu att det kanske beror på synen!

 21. Tycker du är absolut snyggast i båge nummer två, den framhäver ditt ansikte och ansiktsform på bästa sätt. Tycker även bågen kompletterar din personlighet, eftersom den är en lagom blandning av det rundade och coola tillsammans med det där lite kreativa… Gillar på FB

 22. Tycket både nr. 4 klär ditt ansikte allra bäst. Markerad, mörk båge som syns utan att ta bort fokus från dig. Snarare att den framhäver dig istället. Business-woman/mother/livsnjutare.

  Har gillat på Fb och hoppas på en fin vårvinst. Kram

 23. På bild nr 2 är utstrålar du sån skön energi så säger dem även om alla är fina på dig. Jag gillar stora bågar som tar för sig så inte looken blir så tam 🙂 hoppas du väljer dem 🙂

 24. Nr 6 är mycket feminina, snygga, på ett positivt sätt frökenaktiga, lätta att passa till olika accessoarer och olika stilar på kläderna! Helt enkelt bäst! Du är supersnygg i dom!! Passar perfekt din ansiktsform!
  (Hoppas jag vinner: Har nu säkert tio år köpt bara billiga glasögon från apotek och dylikt som jämnt går sönder, aldrig satsat på ett par riktiga bågar!! Blev väldigt inspirerad när jag såg dig i alla dessa fina glasögon!) Gillat på facebook via min man eftersom jag inte har det själv..

 25. Nummer fyra! Passar dig så himla bra! Sen gillar jag nummer ett också.
  Jag vill gärna tävla. Eftersom min tvååringen, på riktigt, för 30 minuter sedan råkade ta sönder mina skulle det vara en bra och snygg tröst att vinna ett par nya bågar 😉

  Gillar på fb också ;).

  Kram Frida

 26. Nummer 4. Klassiska, snygg form till ditt ansikte och samtidigt charmiga på ett lute lekfullt sätt. Åh hade verkligen behövt ett par nya själv, och det är ju så tråkigt att lägga dyra pengar på. Hoppas hoppas. Gillar på FB from strax.

 27. Får nog säga att du passar bäst i nr 2 eller 4, hugget som stucket där liksom… =) Ska bli kul att få se dig mer i glasögon framöver också… Stor kram Mia

 28. Hörru.. Inte helt lätt att avgöra då du är så himla seriös på bilderna… 😉
  Ser ut som att både trean och fyran passar ditt ansikte bra, sexan är kul för att den är lite ”franskt konstnärlig”. Lite busig.
  Skall man säga nåt om tvåans bild är det att… Där går det väl ändå inte att missa vem som är Buses mamma! 🙂
  Summa summarum får jag nog ändå säga tre, om bara en skall väljas.
  (Kort motivering – eller hur?)

 29. Ett par nya glasögon skulle jag verkligen behöva!
  1/3/5 går bort, 4 för vanlig, 2:an kanske men ser inte den helt så därför säger jag nr 6!
  Den känns mest ung och fräsch och visar mer en nyfiken skönt sprudlig person 🙂

 30. Älskar den symbios som båge nr 6 och dina fantastiska ögonbryn får… Bågen lyfter, öppnar upp och får dig pigg och klar i blicken och ja, your brows still looking damn gorgeous!

  Är en närsynt glasögonorm som skulle bli överlycklig för den lyxiga förändring ett par fab Skaga-bågar ger till ett gloomy face som mitt!

  Gillar på facebook! 🙂

 31. Älsk på nr 6! Så himla fina och ger dig en look jag tycker ÄR du (fast jag inte känner dig haha)!

 32. Jag är jättegärna med och tävlar!

  Nummer 1! Det är inte många som klär i bågar utan markerad kant mot kinden, men det tycker jag verkligen du gör. Avis!! Sådana bågar är så himla läckra, men på mig ser de inte kloka ut. Jag liksom försvinner och får ingen färg alls i ansiktet.

  Gillar/följer på fb som Paola Allegrini.

 33. Ja men varför inte båge nummer 2? Passar lika bra till långt blont beachhår som till mustasch… och hade jag fått välja till mig själv hade jag nog också valt dem, minus mustaschen då… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *