Att vara här igen, i Göteborg.

3v6a1904

Jamen visst, nu är jag här igen på Hotel Pigalle och har slängt resväskan i hörnet (lite diskret i hörnet dock, det här rummet ska vi använda för fotografering imorgon) och jag är trött så ögonen går i kors trots att klockan inte alls är så mycket. Att resa tar på krafterna, även om det bara är tåg.

Och nu håller vi på att få riktig ordning här inne! Ser ni? Lite småsaker som ska till, som rullista för kategorier och arkiv och sådär och lite annat fix, men det börjar bli S Å fint. Man är nog inte så intresserad av sånt här om man själv inte bloggar men vi har alltså bytt annonspartner (de som sköter försäljning av banners och sånt) och fick på köpet hjälp att förverkliga en ny, proffsig design (Petra som varit svinduktig på att skissa design) och en massa andra bra features som jag hoppas ska underlätta enormt för oss. Det är så himla viktigt att de som sköter allt det där ”bakom” känns nära och snabba och duktiga och jag tror att det här kommer bli finemang.

Men nu ska jag äta upp den där fruktsalladen, tvätta av mig dagen och krypa till kojs. En lång och spännande dag väntar.

Fin kväll, allihop.

8 kommentarer till “Att vara här igen, i Göteborg.

  1. Så roligt med en uppfräschning av portalen, fint, stilfullt och stora bilder, I like! Ha en fin jobbvistelse i gbg och på Pigalle. Kram Mikaela

  2. Portalen ser toppen ut men ledsen att inte Banditen är med som en av bloggarna. Hoppas de är tillfälligt och att hon kommer tillbaka igen.

    1. Hennes blogg finns kvar men eftersom hon i dagsläget mest blir stressad av alla kommentarer om vart hon tagit vägen och när hon ska starta igen så valde vi att inte lägga den på startsidan förrän hon själv känner att hon vill skriva igen. Den dagen kommer den att hamna där, den också 🙂

  3. Hej- ser jättebra ut med nya bloggen. Kul med stora bilder. Dock är det gråa texten lite svår att läsa. Skulle föredra en mörkare grå eller svart som HoP (du får betänka att vissa av oss fyllt 40 och då kommer ålderstecknen smygande.-)
    Tack annars för en jättejhärlig blogg!

    1. Hej Sara! Färgen är samma hos alla våra bloggar 🙂 Likaså storleken? Så där emellan ska det inte vara någon skillnad på HoP och den här till exempel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg