Att se så, så mycket fram emot den här helgen.

husebymm

 

L Ö R D A G och inte vilken lördag som helst;

utan lördagen då vi packar bilen och åker mot Drömmen och har en korthelg bestående av precis allting och ingenting samtidigt. Jag längtar så, så mycket efter den här helgen – efter att få komma ut till tystnaden, gå i skogen, tända doftljus, börja dra lite i julpyntet på vinden för att se vad som finns och låta hundarna andas skogsdoft. Alltså! Sån livslyx att det inte är klokt. Addera lite brasa på det, ett sprakande och guldiga sken, några madrasser på golvet och massor av dun så har du drömhelgen personifierad.

Så det är precis vad vi siktar på idag –

och snart, snart är vi på plats.

Äntligen.

 

10 kommentarer till “Att se så, så mycket fram emot den här helgen.

  1. låter helt underbart!!! ville bara tacka dig för en härlig blogg. jag får bomull i hjärtat varje gång jag går in o läser. har haft en tuff period på jobb så din värld ger mig det lugn o inspiration jag behöver. Tack!!

  2. Såååå mysigt att åka dit, jag kan känna känslan! 🙂
    Vilket drömobjektiv du har köpt med!! Woooow, verkligen ett jag skulle vilja ha med=)
    Dagens på Noah blev jag helt knockad av! Underbart söt liten kille och dessa plagg 😉 Önskar som jag säkert skrivit här någon annan gång att man skulle vilja krympa sina egna grabbar om så bara för en dag…från 22 o 24 till typ 4… 🙂
    NJUT av helgen fina Emma!

    Kram
    A

  3. Å märker att det var längesedan jag tittade in här…. men ääääälskar dina bilder! Du lyckad fånga så många känslor i dem… underbart! Önskar er en riktigt härlig helg ❤️

  4. Tack för din spellista som du tipsade om för ca 1 månad sen🎼🎧! Har lyssnat på den till matlagningen ikväll! Den är helt suverän👍🏻!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg