Att ha gjort årets första julbord!

3v6a9576

 

Vi åt ju julbord i fredags också!

Årets första faktiskt, det var så himla bekvämt att ta julbord när det ändå fanns på restaurangen på hotellet och så kunde vi plocka åt Noah allt han tycker om (vilket nog är det mesta faktiskt). Jag hade på mig det set som Jenny på Studio Stilista sagt att jag bara m å s t e köpa och kände mig alldeles fasligt fin. Kavajen hade jag med mig sen innan, men byxorna och bodyn och skorna (som inte syns) är från Jenny.

Jag ä l s k a r ju byxor med lite högre midja och dessa i smaragdgrönt var full pott. Höga, silkiga och fladdrade när man gick. Söker ni något för julens festligheter är dessa en hit!

 

kat

kat2

 

Ja, sådär såg jag alltså ut.

Hemsk belysning att fotografera i men så är det ibland.

 

3v6a9674

 

Vi satte oss till bords!

Först såg det ut såhär.

 

3v6a9681

 

Och sen såhär, ho ho.

Vörtbröd är ju bara så galet gott (och det är en bit brie på, jag gick inte bananas på smöret) och Noah åt St Agur, ägg, älgkorv, skinka, prinskorv och bröd så det stod härliga till. Och till det lite nypressad apelsinjuice.

 

kat3

 

Mycket nöjd restaurangbebis.

Det var nån slags litet band som spelade också, himla trevligt med livemusik när man äter.

 

3v6a9730

 

Och sen när vi var klara så var det bara att ta hissen upp igen till rummet, öppna hinken med Hemmakvällsgodis som stod och väntade och se White House Down. Det är nog tredje filmen på exakt samma tema vi sett nu, men jag måste verkligen rekommendera London Has Fallen (går att hyra på Viaplay) so var vansinnigt jäkla spännande. White House Down var okej kan man väl säga.

Och sen var det natti-natti innan det blev morgon igen och vi bestämde oss hux flux för att åka till Höganäs istället för Helsingör. H som H, liksom. Men mer om det en annan dag!

Nu tar vi väl söndag, va?


body | studio stilista
kavaj | Malene Birger
byxor | studio stilista

 

8 kommentarer till “Att ha gjort årets första julbord!

  1. Vad mysigt med julbord och vilka kläder – snyggt!! Bodde på samma hotell i somras och åt en underbar skaldjurspasta på restaurangen.

  2. Måste ännu tillägga att du kan använda ljus (bland annat) så fint i bilder. Jag minns t.ex. något inlägg på maken och äldre sonen badandes i vattnet vid ert sommarställe och så var det ett annat inlägg med ena sonen i ett gammaldags koppar(?)badkar, även vid dessa bilder var ljuset magiskt. Sammet för ögonen!

  3. DU ser fantastisk ut *****
    Din text är så ljusgrå så jag ser den knappt att läsa. Kan ha med åldern att göra också :=)
    Önskar dig en fin första advent!
    Lena*

  4. Ja Emma, igår kunde jag inte se dina foton men idag går det. Jag kan inte se London has fallen för det känns som det kommer att ske, eller vi vet väl det. Min man som är fransman grät när terroristerna bombade Paris. Vi jobbar båda i London och alla jag känner som kommer ihåg 7/7 kände någon som blev skadad eller dog. Varje dag undrar vi om det är idag de slår till igen. Jag hade vänner i USA också 9/11 och i Bryssel. Jag kan bara inte se sådana filmer längre som har blivit verklighet. Jag tänker också att ska vi göra sådana filmer? Ja, jag vet inte. Men jag bekymrar mig om framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg