Att ta det sista från Amsterdam!

3v6a2531

 

Amsterdam, ja. Ska vi kika på de sista bilderna?

I söndags gick vi vidare, efter att ha plöjt varje våning på gallerian, och letade efter nånstans att äta. Och vi hade en himla tur, för stället vi tillslut snubblade in på visade sig vara en riktig fullträff – extra roligt när det händer när man liksom inte ansträngt sig för det.

 

3v6a2533

3v6a2535

 

Här hamnade vi!

Ter Marsch & co! Hade tydligen vunnit en massa priser för sina burgare och det blev ganska snart tydligt varför. Herreguuuuud vad gott! Jag tog en med tryffelmayo och pancetta och dog nog lite när jag åt den. Till det pommes med lite mer tryffelmayo. Det enda som kunde förhöjt det hela ännu mer vore väl sötpotatispommes, då.

Så tips om ni ska käka i Amsterdam!

 

3v6a2538

3v6a2541

 

Sen gick vi tillbaka till hotellet.

Hej hej Jenny!

 

3v6a2544

 

På morgonen vaknade vi och var glada över ljuset så att vi kunde fota.

Såhär bodde alltså vi och det är min väska som syns där nere på golvet. Om ni undrar varför jag har en stråhatt med mig i väskan kan jag lugna er med att jag inte trodde att det var tropiskt i Amsterdam utan det är en julklapp till Leo som jag hittade på flygplatsen när vi drev omkring och väntade på ett nytt plan. Han älskar ju hattar och den här kommer kanske inte användas just nu, men den kommer bli finfin i sommar.

 

3v6a2551

ad

 

Lite random bilder från rummet!

Min hatt, en supersöt bh vi fotade (finns här), renstrumpor (här) och så min fabulösa kappa.

 

3v6a2627

 

Sen ut i Amsterdam!

Det är ju nästan overkligt vackert där.

 

3v6a2658

3v6a2662

3v6a2690

 

Där är jag!

Klänningen matchade inte riktigt med kappan, ha!, men den skulle fotas i några gränder så den skulle vara på ändå.

 

3v6a2630

 

Sammantaget ett mycket fint nästan-ett-helt-dygn i Amsterdam och definitivt en önskan om att komma tillbaka. Nu hann vi ju inte med så mycket men det känns verkligen som en stad att shoppa i; den ligger nog på plats två av shoppingstäder för mig nu (Berlin är nummer ett) med massor av roliga, udda, butiker och med varierande prisläge. Skulle vilja ha en helg här så man hinner se mer arkitektur, andas mer stadskänsla och vara utan kråkröst. Tror jag skulle kunna förälska mig i Amsterdam utan problem. Dessa smala gator och dessa lutande hus…

Men nu är det torsdag och inte alls i Amsterdam, så nu är det tillbaka till vardagsfokusen igen.

Men kul att du följde med!

kappa – här | tröja – gammal Malene
klänning – här | halsduk – Malene Birger

 

2 kommentarer till “Att ta det sista från Amsterdam!

  1. Fina bilder! Jag var i Amsterdam för väldigt länge sedan och måste erkänna att det var en stad som jag inte alls gillade (då). Jag vet inte riktigt varför, minns inte, men det var nog något med skumma kvarter och människor, en inte helt härlig känsla. Man kanske skulle tagit sig utanför Red Light District? (*garv)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg