Att packa för Paris igen!

 

Vet ni?

Nästa helg (alltså inte denna, utan helgen efter) så är det dags för Paris igen! OM jag längtar?! Maison & Objet går av stapeln och jag kan knappt vänta tills jag får plöja mässhallarna på jakt efter udda, vackra små ting att köpa in eller inspireras av. Det är ju helt galet egentligen att det här blir tredje resan till Paris under ett år, när jag innan inte varit där alls – men nu får jag verkligen uppleva staden i alla olika årstider och måste nypa mig själv då och då för att veta att jag är vaken.

Vi åker fredag till söndag och den här gången är det jag och Jenny och Nelly – Nelly följer med som en liten minisemester och det är såklart fantastiskt kul. Vi landar ganska tidigt på fredagen vilket behövs, eftersom sist gick vi nog i 15 timmar på mässan och hann inte ens med hälften skulle jag tro – så det blir till att maxa dagarna.

Och i vanlig ordning har vår planering inför dessa dagar startat i oroväckande god tid. Många kanske tycker det är udda eller lite fanatiskt, men för mig och Jenny som har småbarn är det HÖJDEN AV LYX att få spendera en helg i en av världens mest underbara städer – iklädda extremt opraktiska, barnovänliga skapelser bara för att. För att det går. För att man får. Och för att är det nånstans man kan få känna sig flärdfull och extra allt och ha läppstift prick varje dag även om det inte ens är kväll så är det ju i Paris.

 

 

Så jag har börjat plocka ihop outfits, redan.

Lättast är såklart de två för kvällarna – där behöver man ju inte tänka på att man ska kunna promenera i vad man har på sig i 8 timmar eller mer, så det var ganska snabbt avklarat. Jag tar med mig en fantastisk, knallröd jumpsuit med Bardot-axlar (älskar Bardot-modet, tack för det) och som jag hittade på rean på Asos (nog slut nu? Hittar den inte igen). Den med ett par klackar och lite galet hår så ska jag nog känna mig väldigt Paris. Kväll nummer två spenderas i en body som ser lite knasig ut på galge (men fin på) som jag köpte på Forever21 i Amsterdam för typ 170 kr – världens kap, väldigt For Love And Lemons, och ett par svarta raka byxor med hög midja. Om det är två saker jag ä l s k a r att det går att få tag på just nu så är det Bardot-toppar och byxor med hög midja – ju högre desto bättre.

Och sen är det dagen, ja. Där har jag inte kommit lika långt. Men klart är iallafall att jag flyger och går första mässdagen i en jumpsuit av hängslemodell från MissGuided – den är så himla skön den där, och med en vit skjorta eller topp under blir den lagom dressad. Och sen har jag ett par vida, höga byxor från Storm&Marie (rea-kap, finns här) samt en skjorta av favoritmodell (lite Bardot, ja) från Zara, som nu är på rea den med.

Ja, ni kommer ju få se allting på när det är dags, jag är bara så pepp på Paris och en helg av lockar, läppstift, mässa och kvinnor att det liksom måste ut!

Nästa helg är det äntligen dags igen.

 

12 kommentarer till “Att packa för Paris igen!

  1. Hej Emma,

    Nu är jag inte en gammal, trogen läsare utan en ny som fastnat totalt för din blogg. Min fråga är vad det är du köper in till, har du en butik? Den vill jag gärna besöka i så fall 🙂

    Mvh
    Louise

  2. Åh så härligt & lyxigt & det är nästan så man själv e där när man följer dig. Garanterat mer flärdfullt än om jag varit där själv, ha ha. Och med dig på min näthinna i morse så blev jag sugen på att köpa ett något mörkare läppstift än normalt, himmel vad du inspirerar kvinna. <3

  3. Jag älskar att följa hur din klädstil förändras! Som när du bar Ewa-i-Walla och väldigt romantiska plagg till nu när du bär dessa klassiskt vackra kläder. Så himla kul att följa!
    Tror du kommer vara smashing i alla outfits!

    1. Ja detta är ju den stilen jag har när jag inte är gravid 🙂 Innan jag blev gravid (och hade Walla) bar jag den här typen av kläder, och nu efter graviditeterna är jag tillbaka igen. Största skillnaden mot innan barnen var väl att jag hade mer ”affärsmode” på grund av jobbet, med kavajer och pennkjolar och sådär – kavajerna har jag dock inte släppt ha ha.

  4. Härligt att få släppa loss ordentligt!!! Riktigt snygga outfits! Önskar dig en bra resa och en oförgömling helg! Ps. Hitta något fint att ta med hem!!!

  5. Var i vackra Paris -2015/ kommer att åka dit igen! Framför allt att se all konst/butiker å alla mysiga resturanger. Älskade att jag kunde klä mig precis som jag ville – hatt! Gillar kläder/inredning o möbler som ingen annan har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg