Att ha Paris by night!

 

Jo, vi gick ju till Olivier!

Vi bodde i samma område som sist; Pigalle, men nu lite högre upp nästan vid Moulin Rouge. Pigalle är så himla trevligt att det inte är klokt om ni frågar mig, och ännu trevligare är det att det på samma gata ligger ett ställe som serverar ost ur skål (ni har ju sett) och nästan vägg i vägg med det kan man hitta den här franska herren som gör blowouts och är så rolig att man nästan kissar på sig lite.

 

 

Han kan ju INGEN engelska, alls, så det blir ganska hysteriska översättningar med google translate och vi försökte visa enkla bilder på hår och kvinnor som vi tyckte att vi kunde se ut som och som han lätt kunde förstå. Nelly sa Beyonce! kombinerat med ett vraaaaow från ett lejon och det är ju inte så svårt att förstå även om man inte pratar engelska. På Jenne pekade vi och sa Brigitte Bardot wau wau wau oh la la och det gick också fram med tydlighet. På mig sa vi Femme Fatale, Nikita och gjorde lönnmördartecken och Olivier frustade ganska länge men sa att han förstod.

 

 

Vi sippade på lite bubbel också, det får man göra när man är i Paris på en överkitchig salong och ska bli Beyonce.

 

 

Där har ni ju Brigitte!

Sånt sug i blicken, liksom.

*host*

 

 

Vi spelade mycket Barry White och jag blev lite ur fokus men ganska farlig ändå får jag väl säga.

 

 

Sen var det ju sent så vi kindpussade hejdå och gick ut i den franska senkvällen för att vandra tillbaka till hotellet och duscha allt utom håret och byta om efter mässan. Man måste ju äta och besöka Andy Wahloo när man är i Paris, så det tänkte vi göra.

 

 

Nu har jag tyvärr bara mobilbilder från kvällarnas outfit då det var så himla mörkt –

men åt vänster är den röda jumpsuiten från Asos jag hade kväll ett, och åt höger har Olivier fixat frillan och jag har svarta byxor från Asos och bodyn från Forever21. Det var två väldigt trevliga kvällar, jag har nog fortfarande träningsvärk efter allt skratt.

Och det var Paris by night det!

Och hörni; T A C K för alla bra ämnen och frågor/dilemman jag fått mailat och i kommentarer! Det kommer bli hur mycket som helst att sätta tänderna i och jag är redan övertaggad; låg och vände och vred på mig igår och klurade på hur jag skulle gjort i er situation och önskade att jag hade er framför mig PÅ RIKTIGT – men det här är ju bättre än ingenting. Så frukost med Emma – nu kör vi! Ska börja filma i dagarna.

 

2 kommentarer till “Att ha Paris by night!

  1. Men ååå så galet vackra ni blev… och dina outfits var ju bara så grymma. Gillade verkligen den röda… =) Kram kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg