Att ha veckans matsedel!

 

Ny vecka på gång och därmed ny matsedel!

Favoriter från denna veckan blev penne med oxfilé, samt de gratinerade prinskorvarna, och så pajen med ricotta som ni ser ingredienser till ovan. Cornflakeskycklingen var inget jag rekommenderar, hua.

Och hur ser denna veckan ut?

 

 

Vi kommer att äta:

Måndag: Galett med ost och skinka
Tisdag: Hemmagjord pizza med västerbottenost och räkor
Onsdag: Lax i ugn på smördegsbädd
Torsdag: Indisk yoghurtkyckling med curry och mango chutney
Fredag: Kräftrisotto
Lördag: Tacobåtar med kycklingfärs
Söndag: Renskav med kantareller och färskpasta

Jag tror stenhårt på kräftrisotton och tacobåtarna här hemma, men ska bli spännande och se hur allt tas emot (detta är alltså ingen matkasse utan recept jag satt ihop från nätet för att få in lite nya rätter – all rosa text är klickbar för att komma direkt till receptet).

Nu; söndag! Tyvärr med febrig Buse, hoppas han kryar på sig fort.

 

11 kommentarer till “Att ha veckans matsedel!

    1. Just nu ingen matkasse alls 🙂 Jag gör mina egna veckomatsedlar. All text som är rosa är klickbar, så om du klickar kommer du direkt till receptet.

  1. Trevlig matsedel! Galette är min favorit som brunch på helgen. Jag som älskar ägg brukar alltid knäcka ett ägg i galetten (vitan stelnar med gulan lös). Kombinationen med ost och skinka = supergott! Galette complete!

  2. Tack för alla tips. Sååååå mycket värt för oss som inte vet vad vi skall äta. Idag blev det, lax i ugn + lite grönsallad. Mums tyckte alla. 😋😘

  3. Veckomenyer är toppen, vi hade inte klarat oss utan våra:) För vår del blir det bland annat capresetorsk, indisk mangokyckling och en vegetarisk gryta i veckan. Det finns ju så mycket gott att välja mellan och massor av inspiration att hitta, så att variera middagarna har nog aldrig varit roligare och enklare än nu.
    Kräftrisotto låter som ljuv musik i våra matöron precis som den indiska kycklingen, mumma på dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg