Att lista de bästa prylarna i köket!

 

Jag tänkte att vi kunde titta på vilka prylar i köket jag har som faktiskt används?

Den absolut bästa prylen är helt klart tekokaren! Den var jättedyr och jag ville inte köpa den alls först eftersom jag inte ville betala så mycket för en jäkla tekokare, men jag är SÅ glad att jag slutligen slog till för den är fantastisk. Dels har den används extremt flitigt vid välling såklart (och man kan ställa in vattentemperaturen, så bra) men sen är den ju även fantastiskt snygg så det gör ingenting alls att den står framme prick hela tiden. Denna är från KitchenAid och är nog tveklöst det bästa köksredskaps-köpet vi gjort.

 

 

Snygga durkslag! Dessa tre är inte bara snygga utan även extremt praktiska. Den lilla för att pudra florsocker, den i mitten för att sila såser och den största för pasta. Tål också att hänga framme (jag anar en röd tråd här).

Och så en samling skärbrädor såklart! Som är lite roligare än de där klarröda i plast.

 

 

Det HÄR mina vänner är nog Världens Bästa Grej!

En (ett?) Microplane som är helt outstanding om man äter mycket parmesan; den hyvlar det till luftigt, tunt flor nästan. Används flera gånger i veckan här hemma.

 

 

Och inget kök utan musik om ni frågar mig!

Den här kan jag koppla in mig på via Bluetooth och sen kan jag spela precis vad jag vill när jag lagar mat. Just nu gillar jag bland annat den här och den här låten; inget som legat på topplistan på sisådär 30 år men som är vansinnigt bra laga-mat-musik.

Nu ska vi ta lördag med veckohandling och en promenad i stan. Heja helg!

 

21 kommentarer till “Att lista de bästa prylarna i köket!

 1. Tack för att du gör din blogg så härlig! Älskar min/mitt microplane till att riva citrusskal o choklad o vitlök o ingefära också. Bara att skärpa upp med fint sandpapper så blir det som nytt igen om det blir ovasst. 😊

 2. Har oxå en viss förkärlek när det kommer till köksredskap, älskar när de kan stå framme prick hela tiden. Vi använder vår mixer flera gånger om dagen så den har en central plats, tyvärr är det väl inte den snyggaste men den fyller sin funktion 😄
  Önskar dig en härlig helg!
  Kram Malin

  1. Alltså, vad här är smygreklam? Jag ÖNSKAR att jag var sponsrad av KitchenAid eller Microplane, durkslagen minns jag för tusan inte ens namnet på butiken jag köpte och Vaya Con Dios bryr sig nog inte om mig 😂 Jag har inget problem med att märka ut reklam, jag förstår inte varför jag skulle ha det? Jag lever på det här, jag skäms inte för den reklam som jag FAKTISKT har och den är märkt både i det fall det är en betald annons eller bara en sponsrad produkt 🙂 Jag är nog ganska nitisk med det där. Men man kan ju som bloggare skriva om sånt man köpt också.

   1. Du är Tydlig och Nogrann Emma med reklam och sponsring, ur Mitt Perspektiv och jag Är en trogen följare, för Du och Din Blogg är en av de BÄSTA SOM FINNS❣️❣️❣️😍,
    Kram från Ninni.

    Till Tattin,
    Jag är opartisk, Emma är Tydlig och Nogrann med reklam och sponsring.
    En av de bloggar som är Genuint Bra !!!
    Hoppas Du ser det om Du följer Emmas blogg och läser texten hon skriver i varje inlägg.
    Vänliga hälsningar
    Ninni.

 3. Emma, vad gjorde man utan sin Vattenkokare! Jag har ett annat fabrikat. Så händigt när man är både Te och Kaffe drickare/beroende…smidigt med lösvikts Te och pulverkaffe med kvalité och djup smak, sedan är Outly’s iCaffe (Havremjölk anpassat för den som älskar café Latte/cappuccino) som är det bästa goda till i min smak.
  Skönt att inte behöva ha så många köksmaskiner på bänken.
  Min köksmaskin från Kitchen Aid som jag använder för bakning är bara så bra och lätt använd, jag skulle inte klara mig utan den, den är också ett hjälpmedel som dessutom är en juvel på köksbänken 💖.
  Hoppsan är det här reklam? 😉😘, Kramar från Ninni.

  1. Ha ha jag hoppas KitchenAid VILL sponsra mig med en matberedare 😂 snälla Ninni, maila mig din adress – jag och Nelly har ngt till dig.

 4. Ligger lite efter med läsningen på din blogg så här kommer en sen kommentar 🙂 Älskar också min vattenkokare från KitchenAid. Saftigt pris men så värd varenda krona, används så mycket. Det var du som fick mig att slå till när du skrev om den förra gången, haha.
  En liten fråga, vad är det för bluetooth högtalare du har? Bra ljud, skulle du rekommendera den? Vill också ha en i köket när vi lagar mat men det finns ju så många att välja bland så jag vet inte var jag ska börja kolla…
  Tack för all inspiration och härlig feeling du ger!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg