Att byta vab mot Amsterdam.

 

 

Och så blev det fredag!

Och jag byter vab (som har känts ändlös, Noah först och sen Leo) mot Amsterdam och en helg av kläder, smink, foto, platser och intensitet. Det ska bli väldigt skönt att få komma bort och fullkomligt fokusera på något ett par dagar, det där med att kunna fokusera med barn hemma går sisådär som ni vet, men jag kan ändå inte skaka av mig saknaden efter pojkarna som liksom infaller samma sekund man bokat. Så är det alltid.

Stackars Leo har haft maginfluensa och mer eller mindre bott i badrummet så jag var väldigt osäker på om jag själv skulle drabbas av excorsistkräkningar och inte kunna resa, men kopiösa mängder vitpeppar, rigorösa handtvättningar och allt annat folk tipsat om har intagits och jag har *peppar peppar* klarat mig så det var ju en himla tur. Att behöva ställa in när allt är bokat är en mardröm. Men han har mått bra ändå, trots magtrubbel, och spenderat dagarna med att sippa på dricka, bada badkar, spela spel och fråga “är det förskola imorgon?” – och sen om igen.

Idag lyfter planet vid 12, så jag ska snart ta väskan och bege mig till tåget för att möta upp de andra i Malmö.

Wish me luck!

Nästa gång vi ses är det från Amsterdam.

 

7 thoughts on “Att byta vab mot Amsterdam.

  1. Hoppas verkligen att du klarar dig från maginfluensan! Lycka till med allt där borta och hoppas ni får tid att njuta och ha riktigt kul. Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *