Att ha Baum x 3.

 

Baum und Pferdgarten är nog det märke som toppar min lista just nu; de har underbara, roliga plagg – men oftast stylas deras bilder så vansinnigt trendiga att man lätt kan bli lite avskräckt och tänka nej gud det där kan inte jag bära. Vilket är lite synd. För om man plockar plaggen var för sig och sätter med en enkel bas så blir det ju inte alls särskilt svåra eller crazy plagg, utan bara plagg med det där lilla extra som gör att folk stannar en på stan och frågar var tröjan är ifrån. Det är nog i Baums plagg det händer mig mest, tror jag.

Så när jag skulle välja vad jag ville styla åt Country-Dreams den här gången var valet givet. Baum und Pferdgarten! Fast på ett mer nedtonat sätt.

 

 

Först ut är den här vansinnigt roliga tröjan i grönt, lite glittrigt material med volanger och breda kontrastband. Älskar. En fantastisk färg för sommaren, och ett plagg som syns utan att vara allt för bananas.

 

 

Nummer två är en romantisk, skir blus med vackra knappar vid ärmsluten och en krage med en liten volang. Funkar precis lika bra till jeans som till vida byxor tycker jag.

 

 

Och sist men inte minst – sommarens kanske snyggaste tröja?! Den här var jag tvungen att köpa loss för den kunde jag bara inte släppa. Älskar emblemet på bröstet, den marinblå färgen och att den är prick lagom kort – att den slutar nedanför byxlinningen; inte så lång att den är bylsig men inte heller så kort att den är cropped. Tunnstickad med lite puff på axeln och helt klart en sommarfavorit, alla kategorier.

Och det var tre gånger Baum, det!

Och plaggen i inlägget:

Gröna tröjan HÄR
Blusen HÄR
Den marinblå HÄR
Vita sneakers i skinn HÄR
Byxor från Zara (liknande HÄR)

Och ja, koden FRU20 ger 20% på allt hos CountryDreams till ord pris till och med nu på onsdag.

Nu ska jag fortsätta leva Drömmen-liv här, med pojkar och Nelly och fyra fyrbenta flickor.

I samarbete med COUNTRYDREAMS, bilder av Mikael Roos

 

12 kommentarer till “Att ha Baum x 3.

  1. Hur lång är du? Har så svårt att avgöra hur kläder kommer sitta på mig som är 180 cm och jag misstänker att du inte är så lång.

  2. Snyggt! Älskar den gröna tröjan men misstänker att den inte funkar om man tycker att man har lite mage som man vill dölja. Som aldrig försvinner hur mycket man än tränar och äter nyttigt större delen av tiden. Och som inte är en liten gullig valk utan mer av gravidstuk, där rundningen liksom börjar lååångt ner. Alltså omöjligt att dölja i tajta kläder eller korta toppar. Suck.

    1. Tack för tips båda två! Bara det inte sitter åt på ett oskönt sätt över magen? Så att man måste stå upp hela dagen 🙂

      1. Nej tvärtom! Har du byxor som är för låga så måste ju allt ”hänga över” och har du byxor som är medelhöga skär det in i magen när du sitter. Höga modeller, där hamnar ju allt ”under” den höga linningen liksom.

  3. Underbart vackra bilder!!! Älskar den avflagade färgen på båten som tar upp färgen på tröjan. Så himla fint stylat! Jätteproffsigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg