Att byta en trädgård mot en annan.

 

Så blev det lördag.

Och jag kom hem sent igår efter tågstrul, kastade in väskorna och började sen med att packa bilen så att jag skulle slippa det mesta idag. För idag lämnar vi ju trädgården hemma och åker till Småland, för en Drömmen-trädgård och två dagar i stillsamhet med händerna i planteringsjord och rödfärg.

 

Här hemma har växthuset fått byta plats till ett med soligare läge;

i det står melonerna och gurkan ännu och gottar sig i värmen.

 

Flickorna följer med såklart, vädret ska bli hyfsat och kroppen längtar efter lite lugn.

Det blir bra med två dagar av Drömmen och allt vad det innebär. En väldigt efterlängtad lördag som nu äntligen står och knackar på dörren.

 

12 kommentarer till “Att byta en trädgård mot en annan.

  1. Härliga foton! Barn, glassar och en och annan hund i bakgrunden. Svårslaget!
    Njut helgen! Här har just årets första ros slagit ut på innergården. Lycka!
    Kram Anna

  2. Låter härligt! Själv ska jag röja i trädgården oh hoppas på grillat ikväll. Förresten jag saknar dina recept, här hemma lagar vi fortfarande ScoutValiant kräftpasta och dreglar över ugnspotatis med chilibea osv. En sak till vad har ni för bil? Verkar magisk som får plats med en hel familj, hundar och en mindre handelsträdgård 😉
    Njut av sommarna. Kram

  3. Haha jag undrar också över bilen 😂 har ni flickorna i varsin bur i bagaget eller hur för ni med det? Spöket är ju liten men de andra (speciell Haggis) kräver ju lite mer utrymme 😁

  4. Halloj! Vi har en exakt likadan hänggunga men tyvärr har den helt gått sönder till årets säsong. Letar febrilt efter en ny. Köpte vår på Afroart för ca 15(!) år sedan men ser inte att de har den idag. Var kommer er ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg