Att ha avfärd för en helg av oh la la.

 

Den där hunden, alltså.

Alltid på språng, alltid i färd med nån form av jävligheter, alltid helt bedårande.

Och här blev det fredag på nåt vänster och resväskan är packad och jag ska alldeles strax bege mig mot tåget för att åka till Kastrup och möta upp Nelly och Jenny för en Paris-helg. Det ska bli mässa och foto och annat och jag är riktigt p e p p på att få komma iväg i någon dag och gapskratta, bära läppstift, inspireras av Maison Objet och insupa allt det där övriga som är Paris; folk som bär baguetter, det guldiga ljuset, alla trevliga människor, fullspäckade restauranger och tunnelbanestationernas snirkliga skyltar. Den här gången har vi dessutom hyrt en lägenhet via airbnb så det ska bli extra spännande att se vart vi hamnar.

Så nästa gång vi ses är det i Paris!

Får nästan nypa mig i armen lite nu.

 

2 thoughts on “Att ha avfärd för en helg av oh la la.

  1. Alltså du är så ”hittepåig” vilken kreativ människa=)) Drömlekstuga, pimpa jackor och alla dessa målarprojekt, och så bra och fint som du gör det. Duktig är du! Vad gör du med kläder som nu även Noah växt ur?
    Säljer du? Du får gärna ha en barnbloppis eller kanske ett instagramkonto??
    Önskar dig den bästa helgen i PARIS!!!! guuuud vad underbart <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *