Det här är en såndär dag.

Ja. Det här är en såndär dag ni vet, när det jobbigt-duggar ute och vinden kommer från fel håll och gör så att håret blir korkskruvslockigt på fel ställen, och jeansen är obekväma och fingrarna är för kalla och det enda man kan tänka på är att man snart får komma hem och sträcka fram dom till en älskad och säga ”värm mig”.

Idag är det dessutom måndag och Tant (den ena salukin) har varit lite ur gängorna de senaste dagarna och plågades tydligen av

a) mardrömmar eller
b) hallucinationer

för hon ställde sig upp i sängen och ylade som en ko på tok för tidigt i morse och skrämde livet ur hela familjen.

Nåja.
Ikväll är det fortfarande måndag och då väntar ett stall och en varm häst med kiwiskägg och jag ska få rida dressyr tills dunvästen hänger över ridhussargen och kroppen värker. Då är det mesta andra okey, faktiskt.

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.