Att vakna först.

Som vanligt när mannen har sovmorgon vaknar jag av någon konstig anledning mycket tidigare, så jag har smugit ner i köket och börjat göra iordning frukost tillsammans med Ane Brun och The Supremes. Klockan är strax efter åtta men pappa MF är ute och piskar mattor ganska vildsint. Jag antar att man måste ha något att göra när det inte kommit mer snö att skotta bort.

Idag ska jag packa in oss alla i bilen och åka in till stan. DHL ringde igår och ville kolla om jag var på plats på jobbet eftersom de hade ett paket till mig. Mycket spännande. Förmodligen en återförsäljare som vill säga god jul. Kanske skulle man passa på att kolla mellandagsrean också? Har ni gjort det? Jag får alltid aningens panik av att skyfflas runt i en hysterisk folkmängd och så är jag en såndär lättlurad jäkel som köper saker jag aldrig skulle ha på mig bara för att det är nedsatt. OOOO titta! Den har kostat 2500 kr nu kostar den bara 1200! Och sen kommer jag därifrån med ett nattlinne i krossat sammet som jag försöker svassa runt och känna mig glamorös i tills jag får en köldchock. 1800-talshus är inte gjorde för nattlinnen.

Nä. Tacka vet jag nätshopping. Har redan dammsugit TinTinStyle, Cést La Vie, Lantz Möbler (gräslig hemsida men oj oj oj vilka vackra saker, titta under miljöer) och Campadre. Fantastiskt mycket skönare än att bli dragen i håret på en rea.

7 kommentarer till “Att vakna först.

  1. Härligt med lite Ane Brun på morgonkvisten. Jag har INTE varit på någon mellandagsrea och kommer nog inte åka och stångas någon heller, var så smidig att jag ramlade över ett par nya glasögonbågar när jag var iväg och köpte julklappar, så nu får vi leva på skorpor och vatten ett tag, när jag har varit och hämtat ut de nya brillorna 😉 .

    Men 2011 ska ju bli mitt år och då är det väl legalt att kosta på sig sånt, eller?! 🙂

  2. Ojdå. Det är allt en bra tur att maken inte läser din blogg, för jisses vad avundsjuk han skulle bli på din man! Tänk, en fru som går upp FÖRE sin man och gör frukost. Kan min man bara drömma om.
    /Sjusovaren

  3. Vilket mysigt kök ni har. Helt i min stil.
    Någon rea har det inte blivit för mig. Gillar inte heller den där hysterin även om nedsatta priser alltid är trevligt.

  4. Så jättefint ditt kök är! (Kaklet påminner om mönstret på din blogg, läckert!)
    Rea, ja… Gubben min och jag tog oss en tur till stan igår. Vi tittade BARA på det vi bestämt i förväg, och blev dessutom bjudna på kaffe på OnOff, så vi överlevde faktiskt! Ingen shopping dock, men när vi sen kom hem till vår egen lilla ”by” så hittade jag fårskinnstofflor på rea på Konsum, haha! Passar ypperligt i ett hus från 1800-talet!
    Riktigt sköna mellandagar önskar jag dig!
    /Anna-Karin

  5. Tack för nät-shop tipsen! Jaaah, tänk att herr Mushroomface piskade mattorna så tidigt. Tror nog också han ivrigt väntar på mer snö. Jag riktigt håller andan då jag läser. Funderar om Ellos-mamman har varit på mellandagsrea? Humm.
    Kram!

  6. men åh ditt kök. dör lite.
    jag fyndade Marc Jacobs på julsemestern i Helsingborg. En svart basklänning att ha till allt. 50% off. FYND i tell you! 😀
    iaf, jag letar klädskåp till dotter Stellas rum. Eftersom hon är noll år är det jag som ska tycka det är fint och inte hon. Alltså går jag all in på sånna skåp du hittar överallt. om du kan tänka dig att tipsa om du ser nåt får du MER än gärna maila mig!
    Gott nytt osv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg