Att drömma sig bort lite.

När jag blir vuxen ska jag flytta till Prag en sommar och hyra en gammal fallfärdig lägenhet med fönsterluckor av trä ut mot gatan. Det ska vara en stor etta där tapeterna har rasat av på sina ställen och där ska jag bo i några veckor och röka långa cigaretter (alltid dessa cigaretter i mina drömmar) och ligga i timmar i mitt badkar och sjunga franska sånger och dricka vin. Mannen ska vara med och han ska spendera dagarna med att gå på alla virrvarrgator tillsammans med mig och vi ska äta på italienska småkrogar på bakgator och titta på vägmusikanter och kyssas för länge.

Ja, när jag blir vuxen ska jag ta mig en sommar i Prag för alla de här små helgerna vi åkt dit det räcker inte räcker inte alls för fortfarande finns där gator jag inte gått på och restauranger jag inte kan vid namn.

3 kommentarer till “Att drömma sig bort lite.

 1. Ja, Prag är verkligen en stad för sig, vacker, mystisk och väldigt romantisk. Hoppas att din dröm om att bo där en sommar bli sann.

 2. Pojkvännen min är tjeck. Jag håller med!
  Ännu mysigare när man har inhemsk guide med sig!
  Önskar Dig ett gott slut på året och Gott Nytt 2011!
  Milott

 3. Åhh, Prag är verkligen ett ställe jag drömmer om att åka till någon gång. Älskar det fast jag aldrig varit dit 🙂 .

  Snygg väska du hade köpt förresten. Jag inser att jag måste köpa en ny väska jag också, då jag har köpt en kalender att skriva i, som är för stor för de väskor jag har. Ibland har man lyxproblem…

  Gott nytt år på dig!!

  Kram Elvira

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg