Att tycka synd om sig själv.

Stackars Tooka hade en meningsskiljaktighet med en taggbuske på dagens springa-tills-man-stupar-runda. Det var mycket blod tyckte både jag och Tooka, men mannen tog henne under armen och bar in henne i bilen och när man väl kom hem och fick spola av örat i badkaret fanns det bara en väldigt liten bula och en väldigt ömklig Tooka kvar.

Så nu ligger hon i soffan och tycker förfärligt synd om sig själv medan jag fixar inför morgondagens nyårsfirande och snön kommer närmare över åkrarna.

3 kommentarer till “Att tycka synd om sig själv.

  1. Usch, jobbigt när de skadar sig, de små liven. Min lilla vovve har ganska nyligen blivit biten. Fått ha dräneringsrör och stygn i nacken och halsen. Man känner sig rätt hjälplös. Kan ju inte tala om att det kommer bli bra och när.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg