Let them eat cake.

Det är hålla-andan-vackert utanför huset idag igen, solen drar sig långsamt uppåt och det är sådär kallt att det sticker i fingertopparna när man står ute på vägen i långkalsonger med sin kamera och ber till gud att ingen ska komma. Vem är jag att anmärka på MF och deras OCD:er gällande sin trädgård egentligen, när de ser mig strutta runt på min i långkalsonger, få islandshästar på besök på uppfarten och stå mitt på tomten med en lussebulle i näven och ropa ”Taaaaaant!” så det skallrar i rutorna? De undrar nog vad som har drabbat dom också.

Medan de andra ligger ihoptrasslade under täcket där uppe försöker jag förbereda en baby shower. Det är Fina Ingela från jobbet som blivit preggo och som verkligen förtjänar en surprise-shower. Så nästa lördag blir vi tretton kvinnor i mitt vardagsrum och jag tänkte försöka mig på att baka pastellfärgade macarons, yppiga cupcakes, gräddiga bakelser och champagnesorbet. Är det någon som ska ha en coppola-pudrad baby shower i äkta Marie Antoinettestil så är det hon och jag ska göra mitt bästa för att försöka ge henne det.

Men nu ska jag tassa upp och försöka värma fingrarna mot en sömnvarm nacke ett litet tag.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Let them eat cake.

  1. Vilken härlig blogg du har! Vilka fina bilder, och vad fint ni har det hemma! Gulliga vovvar också! Lycka till med baby showern, det låter som en underbar idé! Hoppas att någon jag känner blir gravid snart så att jag också kan anordna en baby shower…

  2. Försökte mig på ljuvliga rosa macarons i går kväll… Hrm… Gick så där…. Hade ju planerat dessa ljuvliga skapelser till bubblet… Men marängen blev så krispig att dom i förväg förvandladdes till nyårsbomber som exploderade så fort jag nuddade dom…. Attans… Nu gäller det att snabbt tänka om! Kram Carin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *