6 kommentarer till “Ibland måste man bara.

  1. I hear you! Handväskor är undantaget alla andra ekonomiska regler. Den där var vansinnigt snygg! (Som av en slump handlar mitt inlägg idag också om kärleken till en väska, fast av ett helt annat slag. )
    Nu har jag klätt på mig för första gången på nästa 4 dagar och ska kasta mig ut i verkligheten. Ett måste, om det inte ska bli Findus fiskgratäng på nyårsafton…
    Må så gott!
    /Anna-Karin

  2. Åh, den där väskan är verkligen vacker. Och klassisk (även om det är ett sjukt slitet ord just nu). Handväskgenen är väl en av få kvinnliga gener jag fått (skogenen och klädgenen verkar ha hoppat över mig) men jag använder aldrig handväska så det är ju helt onödigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg