Att ha glömt bort.

Tänk, jag hade glömt bort hur mycket jag kommer överrens med skogen. Vi gick två timmar i ett vintervykort idag och det var sådär tyst som det bara kan vara bland tallar och trots att det skymde och man halkade runt som en galning bland skidspåren på slutet så kändes det i hela kroppen att jag fått tillbaka något jag saknat. Som att få djupsömn när man är utmattad.

Glömde min kamerasladd så bilder får ni inte förrän imorgon, tyvärr. Men nu ska jag sätta mig till bords och smutta på ett glas skumpa och njuta av värmen.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha glömt bort.

  1. Tack för att du kommer med nya, njutningsbara inlägg flera gånger om dagen!
    Ett gott nytt år till dig och Scout Valiant!

  2. Kikar in o önskar dig ett Riktigt Gott Nytt År så här timmarna innan tolvslaget…..

    Nyårskramar Therese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *