Att ha glömt bort.

Tänk, jag hade glömt bort hur mycket jag kommer överrens med skogen. Vi gick två timmar i ett vintervykort idag och det var sådär tyst som det bara kan vara bland tallar och trots att det skymde och man halkade runt som en galning bland skidspåren på slutet så kändes det i hela kroppen att jag fått tillbaka något jag saknat. Som att få djupsömn när man är utmattad.

Glömde min kamerasladd så bilder får ni inte förrän imorgon, tyvärr. Men nu ska jag sätta mig till bords och smutta på ett glas skumpa och njuta av värmen.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha glömt bort.

  1. Tack för att du kommer med nya, njutningsbara inlägg flera gånger om dagen!
    Ett gott nytt år till dig och Scout Valiant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *