Att vakna upp.

Vet ni vad en av de bästa sakerna i livet är? Att vakna upp under ett duntäcke med handen i en älskads hand och ha en saluki som ligger raklång som ett varmt streck längs ryggen och andas i samma takt. Det sägs att hundar sänker blodtrycket. Jag tror att de gör mer än så.

Idag är alltså ett nytt år och det är upp till oss att fylla det med sånt vi önskar och vill och behöver. Men nu ska jag väcka den lockiga och njuta av frukost och en sista runda i skogen. Sen blir det hemförd till kamerasladden och lördagskväll och ljusen som doftar tall.

3 kommentarer till “Att vakna upp.

  1. Gott nytt 2011!
    Hoppas ditt år fylls av massor av skratt, ännu mer överraskningar och kanske några nya bekantskaper?

    Jag känner på mig att 2011 blir fantastiskt! En stor kram!
    /Suz
    (som skickar detta till flera men som inte menar det mindre för det…)

  2. Gott nytt år! Och grattis till de morgontrötta djuren – jag blev väckt av en svartkatt vid sju. Han ville ha frukost så han nöp mig genom att bita mig i skenbenet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg