Att kvällsmotionera.

Det luktar blöt jord ute för första gången på månader, dimman ligger tät och Svåra Lena har precis vinkat av mig efter ett pilatespass i hennes vardagsrum så nu är jag tre meter längre och har ont precis överallt och lullar runt i min onepiece och längtar efter sängen.

Hoppas ni sover gott, ni också.

4 kommentarer till “Att kvällsmotionera.

  1. Mysigt att ha en vän att träna pilates med! Jag älskar pilates men kommer aldrig iväg till träningen även om jag har ett kort. Jag kör 15 minuter med Paolo Roberto istället. Inte lika kul, men snabbt och effektivt.

  2. Hej!

    Jag bloggar för Veckorevyn och just nu söker jag inspiration inom matlagningen. Om du har en specifik mat- eller efterrätt – eller varför inte både ock! – så är du mer än välkommen att tipsa om dem!
    Ha en trevlig fortsatt kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg