Att ha onsdagskväll.

Jag har stekt kyckling till middag och då sitter Tooka alltid bänkad och ser vansinnigt lidande ut och suger in allt hon har så att hon framstår som än mer mager och så låter hon mig stå där vid stekpannan och skämmas för att jag inte låter henne smaka.

Ikväll ska jag göra världens största ananas- och mangofat och ställa fram på soffbordet, sen ska jag ta datorn i knäet och sätta benen i kors och skriva klart min episka 20talsnovell om machomännen på kontoret medan jag fnissar belåtet för mig själv och tvinnar ett salukiöra mellan fingrarna. Och klockan nio är det pilates igen med Svåra Lena (som enligt egen utsago måste bli ”tight som fan” inför en date med en lastbilschaffis i slutet av månaden) och sen har jag nog gjort vad jag ska med en onsdag och kan sjunka ner i ett bad och bli masserad på tinningarna och förbereda mig för att sova åtta långa timmar inatt.

Men fram till dess – min episka novell och några timmars klurande på vem tusan det är som har nominerat mig till Framtidens Kvinnliga Ledare 2011.

6 kommentarer till “Att ha onsdagskväll.

  1. Kan du inte berätta lite mer om dina vovvar? Hur gamla dom är, hur dom är med varandra, hur kom det sej att ni skaffade dom, hur är rasen; berätta om ert hundliv helt enkelt! Jag är hundtokig själv men väntar på att vi ska flytta till hus med att skaffa egen, trots att jag längtar ihjäl mej! Därför frossar jag gärna i andras hundliv!

  2. Grattis till nomineringen! Låter som ett pris klippt och skuret för dig, får jag säga.
    Mango och ananas lät härligt, – nu får jag dåligt samvete för att jag inte tänkte på att frukt kan vara godare än godis, när jag stod där i affären ikväll och föll för lösgodisfrestelsen…
    Törs man be om en publikation av den där novellen när den är klar? Låter vansinnigt spännande!
    /Anna-Karin

  3. På söndag fick min whippet smaka lite kyckling då han också såg såå smal och bedrövlig ut. Måndag kväll skulle jag ängligen gå på yin yoga och bli riktigt avslappnand efter att ha hållit en språkkurs. Precis då jag skulle byta om, ringde min man och frågade vad han ska göra med stora mattan vid dörren. Hundens mage hade inte klarat av kycklingen. Där låg jag på mattan och försökte att INTE tänka på det som väntade hemma. Lyckades ej.

  4. Grattis till nomineringen!
    Här har vi ingen som kan se sådär smal ut, men svartkatten stryker runt benen, piper och tittar på en med stoooora ögon när det ekologiska köttet kommer fram. Köttfärs är favoriten. Han får den rå. Men bara nötkött.

  5. Alltså. Jag drunknar i dina fantastiska texter om hundarna. Hur du får med de där små detaljerna som är precis som på riktigt. Kärleken till de här härliga, tokiga djuren är gränslös, eller hur?
    Och jag längtar mer än nånsin efter att få pussa på mina hundnosar, sova sked med lockiga pudlar och mötas av den där obeskrivliga glädjen vid ytterdörren.
    Kärlek och lycka när den är som bäst.

    Tack för en helt underbar och fantastiskt härlig blogg. Du förgyller mina vardagskvällar till tusen.

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg