Att förälska sig i en film.

Såg just ”I rymden finns inga känslor” och är nu sådär larvigt varm inombords som man bara blir av riktigt bra filmer; den är liksom ontskön och vacker och bräcklig och man kan inget annat än att älska den.

Nu ska jag ställa mig i duschen lite för länge och värma upp mig sen ska jag tvinga mannen att köra oss till godisaffären så att jag kan bunkra upp med ohälsosamt mycket lösgodis och fler Snapples eftersom det tydligen är den senaste tidens craving efter mangon och ananasen och majsen som jag haft en period nu. Jag brukar fastna i något en vecka i taget men nu är det ju nästan löjligt. Snapples är bättre än energidrycker och cigaretter iallafall (trots att Mad Men får mig att överväga att börja röka igen).

Och så har jag såklart två stycken flickor som den senaste timmen demonstrativt har blängt på mig och som jag nog inte kan ignorera länge till. Mot havet, med andra ord.

8 kommentarer till “Att förälska sig i en film.

  1. Jag sätter upp den filmen på ”måste se listan”, har fått för mig att det är bra, så det bådar ju gott.

    Ha en trevlig Lördagkväll..

  2. Då kanske man skulle se den då… min senaste filmförälskelse är ”Sound of Noise”. Vi pratade om den hela vägen hem från bion, maken och jag (och eftersom han är noisemusiker och spelar på i princip allt var den en fullträff för honom!).

  3. Jag har inte sett hela filmen – det visades en kortvariant på TV för ett tag sedan. Jag skrattade och nickade igenkännande hela filmsnutten! Har en son som utreds för Aspergers och kunde se så många underbara likheter! Har bestämt mig för att köpa filmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg