Att ha morgonsol.

Vaknade upp till en dag jag alltid ska komma ihåg (berättar senare) och det är en av de där mornarna jag älskar att bo i hus, eftersom solen ligger släpande över åkrarna och tre rådjur spatserar på grusvägen utanför. Det är en oslagbar utsikt.

Nu ska jag äta långfrukost, värma mig vid öppna spisen och se fram emot ikväll när vackra Elma kommer över för att dricka vin med mig och Svåra Lena och bara prata en massa saker man inte har tid att prata om när man jobbar. Svåra Lena fick sin kyss igår, förresten! Hon slapp både att bli tacklad av vakterna och att ge Långa Max en dansk skalle eftersom han helt sonika böjde sig ner och kysste henne först. Och nu är han i Göteborg över helgen och hon är förälskad. Som det kan bli.

Men nu väntar mjukt bröd och vansinnigt illaluktande ost på mig så nu ska jag leta upp mina duntofflor, hämta in tidningen och förbereda mig för en lördag.

10 kommentarer till “Att ha morgonsol.

  1. Låter som en underbar start på helgen!!!! Här har det tvättats och städats men blev sugen på den där osten, kanske ska inhandla till kvällen….. m

  2. Hur var denna soffan i kvalitet? Ser att ryggstöden är rätt ”mjuka”? Gjorde det att kuddarna blev hopsjunkna efter ett tag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg