Att ha en helt vanlig måndagskväll.

Vi har äntligen kommit hem och fått igång brasan, jag har inhandlat en handfull nya Snapples och Tooka har hittat fåtöljen med ett tuggben. Ikväll blir det Top Model, semlor och halv medvetslöshet och mannen har lovat att låna ut sin mage som huvudstöd igen så att jag kan lägga mig raklång i soffan och kvida över hur mätt jag är medan han gör små cirklar i min hårbotten med fingrarna.

Men först ska jag äta en hett efterlängtad pizza med bearnaisesås. Bästa måndagsmaten. Det tycker för övrigt Tant också, som klistrar på sig sitt slätaste åbaraenlitenbit-ansikte och trycker sig oskyldigt nära intill utan att släppa pizzan med blicken.
Mer än såhär behövs inte för att man ska glömma bort att det är för många minusgrader ute och att man ska gå upp lite för tidigt imorgon.

9 kommentarer till “Att ha en helt vanlig måndagskväll.

 1. Visst är det äckligt kallt idag! Fy tusan!
  Jag gillar dig. Ska trycka i mig en pizza sen titta på Top Model 🙂 det är sunt tänkande ju gillar.
  Ha en härlig kväll på mannens mage!

 2. Mmm vad gott med pizza =P Här blev det makaroner med färssås och hemmalagad chilisås till. Det fick duga idag. Jag önskar jag kunde blogga, vet ju inte hur man gööör! Skulle vara skönt att ha en sida att gå in på och ”skrivaavsigpå” =D
  Jobbigt att ha alla frågor och funderingar om jobb och arbetslöshet i huvet hela dagarna. Nä nu ska jag brygga mig litet gott kaffe och tänka på annat en stund.

  Dina flickor är såå söta så man vill ju bara få snusa dom uppe på huvudet och smeka de lena öronen.
  Ha en fin måndagskväll nu på mannens mage! Stor kram från mig!

 3. Jedrar va vackra kort du tar! Hoppas du nu skriver att du lägger ner timvis på att redigera dem och att du inte bara är en sån naturbegåvning! Hur fasen får du korten så där ”gula?”

  1. Ha ha det där gula kommer av att det är lite för mörkt inomhus egentligen, så det är helt oavsiktligt 🙂

 4. Härligt gott ….gillar dina ”prioriteringar”…..och det där ansiktsuttrycket känns igen…….”hey i´m staaarving here”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg