Den berömda minen.

Detta är minen hos någon som precis har ätit semla.
Och som tycker att du är dum i huvudet som inte ger henne en till.

15 kommentarer till “Den berömda minen.

  1. Haha, jag skulle vilja säga att det är minen som säger -Vad taskigt att Du inte hjälper mig att få i mig den sista grädden som jag inte når! 😉

  2. Hahahaha ja sådär såg min vovve också ut efter att ha satt i sig en chokladkaka. Inte lika kul när jag en stund senare tvingades trycka i henne en matsked salt för att hon skulle spy upp chokladen för det är giftigt. Haha så tokiga!

  3. Semlor ÄR gott! Det tycker ju även en saluli…. 😉

    By the way… Min dotter är helst SÅLD på dina vovvar… Hon tycker att beaglen skall få en saluki-kompis…. 😉

    //Carin

  4. Jag behöver inte övertygas mer, antingen är det mina katter som är förklädda Salukis eller så är dina Salukis förklädda katter, inte vilka katter som helst utan mina vackra Norska Skogkatter:-):-) Jag skrattar igenkännande hela tiden åt dina underbara damer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg