Att liva upp sig.

Efter en förmiddag med frostskador, dåligt humör och paketinslagning tyckte jag att det var dags att liva upp sig lite. Svepte alltså kapan ett extra varv runt kroppen och begav mig ut på hittanågotfintfördetärduvärd-promenad genom ett kyligt Malmö. Och när det är dags för sådana rundor finns det bara ett ställe att gå till – nyöppnade Le Make. Åh som jag älskar den butiken! Det är en kläd/inredningsbutik med en liten hårsalong i och bara man tittar in blir man som en flicka igen. Allt är ljuvt och tunt och vitt och vackert och har spetsar och doftar viol och viskar ta med mig hem! och efter tjugo minuters flanerande där inne känns allt okey igen. Det är tydligen två väninnor som driver det (Emma & Lovisa, de syns på bild där uppe) och det måste ju vara det ultimata; att öppna något vackert med någon man tycker hemskt mycket om.

Förutom att dra med fingrarna över förtjusande saker på Le Make har jag varit inne och tömt apoteket på vitaminer. köpt en smoothie på redfellas och tryckt i mig tre kexchoklad (ytterligare ett lyckopiller). Vet inte riktigt om det kan klassas som en fullvärdig lunch men det gäller att prioritera. Och det var iallafall gott.

Nu ska jag hitta på en tävling till våra återförsäljare, sitta på golvet och sörpla smoothie och packa in affischer med så mycket tejp att det ser ut som om jag ska försöka smuggla något genom tullen.

6 kommentarer till “Att liva upp sig.

  1. En sån butik vill jag hitta! Jag fick i alla fall hjälp med att liva upp måndagen eftersom maken bakade äppelknyten igår och jag alltså kan tugga i mig ett sådant medan jag läser in mig lite till på exjobbet och knappar ner några rader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg