Att få tillbaka sina plusgrader.

Någon gång under natten kom plusgraderna tillbaka, mannen stod på nedervåningen i morse och ropade ”Det är plusgrader, baby!” och jag låg kvar under täcket med Tooka på magen och ropade ”jag vill inte gå uuuuupp, jag vill inte det!” tillbaka, för sängen var alldeles lagom varm och Tooka blåste kittelluft mot min hals och jag hade precis haft världens dröm där jag åkte propellerplan och tittade på kor och badade i bassänger. Men han bara skrattade och kokade sitt kaffe och ungefär när doften av mörkrost nådde ovanvåningen så rasade jag ur sängen och försökte intala mig att jag inte alls var trött, inte det minsta.

Och nu sitter jag här, som vanligt, med min varma choklad och försöker se pigg ut och skrattar åt Svåra Lena som precis har haft en imponerande lång monolog om hur bekymrad hon är över att hennes inneboende Raffe använder Dove Summer glow – och inte ens den mörka varianten trots att han är iranier, utan den ljusa; den som hon själv har till sin övernaturligt vita emohud. Mycket besynnerligt, tycker hon och blandar sig dagens första Proviva med glittertofsar i.

Och det är ungefär vad som händer i världen just nu.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att få tillbaka sina plusgrader.

 1. En underbar början på en underbar tisdag, faktiskt en tisdag som aldrig kommer tillbaka så se till att ta vara på den 😉
  Här är oxå plusgrader och har varit det i 3 dagar nu, inte mycket snö kvar nu, HUR ska det gå för tomten med alla vovvarna när den försvinner helt och kvar endast är grått, blött gräs och jord, hjälp, vågar inte ens tänka på det!!
  Kram

 2. Jippiii plusgrader!!
  Nu får de minsann vara här för att stanna. Kan meddela att här i Halmstad har även vi passerat över till den rätta sidan av nollstrecket. Ha en underbar Tisdag!

 3. Jaaa, idag fick jag vårkänslor, lääängtar tills jag får pynta balkongen och förköpa mig på vackra blomster och försöka så ngt som kommer upp till hösten 😉 även om det önskades till sommaren…
  Vilket vackert kort på dig, du ser ut som en modell. Symetriskt vackert ansikte 🙂

  Fin tisdag på dig

 4. Du är så vacker! Alltid lika trevligt att se ditt ansikte. Här är det lika mycket snö ännu. Och vår snögubbe står ståtligt på gården och ser suspicious ut (ena ögonbrynet är lägre än det andra). Japp. Back to work.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *