Att få komplimanger.

Tar en tidig lunch och småspringer genom duggregnet för att hitta en doppresent till Märtha och när jag står där i leksaksbutiken och svettas i min vinterjacka och är fredagsyr och lite ur gängorna så får jag ett sms från Camilla, min kollega som precis suttit i samma möte som mig;

”Du är så himla bra, Emma!”

Bara sådär. Och med ens blev fredagen mindre regnig och jackan mindre varm. Och när jag kommer tillbaka på kontoret har jag fått världens finaste mail från någon som läst min blogg och bara ville berätta att den gjorde henne glad. Och så går jag in här där ni finns som små vitamininjektioner överallt och då blir det så himla påtagligt; man borde slösa mer med uppmuntran. Man borde bli bättre på att ge komplimanger och att röra vid folk och säga ”du är bra”, för det gör en sån enorm skillnad i ens liv. Och man borde bli bättre på att säga tack.

Så tack allihop. För att ni är så vansinnigt fina. För att jag helt har sluppit alla arga, bittra, upprörda kommentarer som jag vet att många andra får. För att ni engagerar er. Och för att tack vare er har jag lusten att skriva – varje dag.

18 kommentarer till “Att få komplimanger.

  1. Och TACK för att du skriver och som Carin skriver, underhåller oss! 🙂 Jag slår mig alltid ner till din blogg med min eftermiddagskaffe på jobbet och får en stunds avkopplande verklighetsflykt! Länge leve bloggen! 🙂

  2. Tusen tack själv!
    Älskar att titta in här och bara läsa och tycka att världen är fin och att det finns kvinnor som faktisk kan stötta varandra. ( önskar det fanns mer av den varan ute i verkligheten)
    Man skulle vilja ta dig en regnig och grå dag, sätta dig i soffan, bjuda dig på te och bara få se att du verkligen är så fin som person.

  3. Vi borde verkligen bli bättre på komplimanger, jag ska ge minst 3 stycken idag;) Din blogg är superbra, sluta aldrig med den, lova de!

  4. Mer komplimanger åt folket! Man blir ju så glad av oväntand sådana. Som när en tjej springer fram på stan och berömmer ens kofta typ och man blir så där chockad av vänligheten som kom från det blå när man minst väntade det, och speciellt från en främmande tjej!

    Trevlig helg! 🙂

  5. Som man skriver (är) får man ju också återkoppling. Du skriver med sån entusiasm så förstås att du får ros tillbaka – och inget ris! Gillar din blogg och beundrar att du orkar skriva så mycket. Och så beundrar jag lite mig själv – att jag hela tiden kommer tillbaka och läser! Ha en fin helg!

  6. Och jag säger Tack till Dig för allt trevligt jag får läsa, att Du öppnar Din värld så mycket. Dessutom är jag tacksam för att Du går in på min blogg och tittar och lämnar en kommentar då och då! En vän därute!
    Du betyder!
    Kram

  7. Tack för att du förgyller mina dagar med din fina blogg. Stort grattis till dig och din fina man ni kommer att bli underbara föräldrar. Massor med kramar till dig!

  8. Det er veldig vanskelig å kritisere ekthet. Du skriver fra hjertet – det går til hjertet. Så enkelt og så vanskelig.
    Gratulerer!!!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg