Att njuta av måndagen.

Jag och Tooka har fastnat i soffan framför Top Model och mannen sitter snällt med magen som huvudkudde och i min egen mage blandas bebe med imponerande mängder efterrätt, Vienetta, kolasås och salt. Jag mår faktiskt helt okey nu, har inte varit illamående på några dagar sen jag kom på att frukost och salt löser det mesta. Till och med yrseln har lagt sig, det är bara albatrossbrösten och den svullna magen som skvallrar om att något är på gång.

Hoppas att ni njuter av måndagen, ni också. Jag kan starkt rekommendera något sockerladdat, en mohairfilt och en Snapple. Svårt att sura då.

7 kommentarer till “Att njuta av måndagen.

  1. Så skönt att du mår bättre! Håller tummarna för att det håller i sig.
    Mysigt det låter med bebe! Och sältan du mig den övertygande knuffen om att äta glassen som ligger i frysen, som maken fick order om att köpa i helgen, men jag rörde den aldrig. But I feel it’s time!
    Ha en fortsatt skön kväll.

  2. Nu har du frestat mig så länge att jag måste försöka hitta Snapple någonstans i närheten. *s*
    Ang. brösten så säger jag bara, vänta tills du ska amma. *s* Jag älskar att vara gravid för jag mår så bra då och jag känner mig extremt levande. Njut kära du, njut!

  3. Jaa jag säger som föregående vänta till du börjar amma……då kan du be Dolly P slänga sig i väggen…..så härligt att illa måendet är över..
    Kram

  4. Kloka måndagsråd, vännen! Vad kan gå fel, liksom? …och vilken trifle… My god. Måste väl prövas? Jag sitter med en påse salt & blandat framför och jag är INTE gravid. Har liksom inget att skylla på… Förutom salt-beroende. Och det gills. /L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg