Att blåsa bort.

Hur har ni det? Blåsigt? Här vaknade jag flera gånger inatt av att stormen knackade på fönsterna med hårda fingrar och när jag klev utanför dörren i morse tog vinden all luft och gjorde det svårt att andas och flickorna tryckte demonstrativt längs med husväggarna på morgonrundan. Jag har inget emot oväder, sålänge jag är inne. Här på kontoret ligger vindviskandet som en monotom filt över lokalen och Svåra Lena har hittat Ken Rings blogg och skrattar hysteriskt i sin hjärtfilt.

– Lyssna, lyssna! flämtar hon. Fåsehärnu… Jo, jo, lyssna på detta: ”Hoppas jag får tag i er på nått ni gjort era smyg snortande jävla pundare! Nu är jag på jakt efter er. Mina vänner brukar hjälpa dina vänner med massa så passa dig innan jag tar paparazzi kort på din näsa!” Hon tjuter av skratt. Ha ha haaaa! Detta kan vara det bästa som någonsin har skrivits!

Och sen lutar hon sig fram mot skärmen, koncentrerad och med fingret scrollande, tills hon flämtar till igen och brister ut i ett gapskratt.

– ”2011 två nya album! Rakt upp i erat ansikte”. Ha ha jag älskar det! Rakt upp i erat ansikte.

Jag föreslår att hon ska söka jobbet som hans assistent i Kenya men efter en stunds kontemplering kommer hon fram till att Kenya nog inte är hennes grej med tanke på att hon har solallergi. Dessutom får man ju inget betalt heller.
Och så fortsätter den här tisdagen med ännu en kopp varm choklad, Svåra Lenas frustande och vindens kraft mot fönsterrutorna.

14 kommentarer till “Att blåsa bort.

  1. Kan tänka mig att blåsten är ännu mera påtaglig när man bor vid kusten, att den kommer in från havet och riktigt sliter tag i en! Akta så att inte tjejerna blåser bort!
    Kram

  2. Häruppe blåser det inte men det regnar. Sömnen är sådär i alla fall eftersom adrenalinet fortfarande pumpar för fullt. Kanske kan sova ordentligt sen. Drömde att jag hade en svart änka i sängen inatt – vågade inte röra mig av rädsla för att bli biten och då kröp den in under min kind *ryser*. Som tur var vaknade jag sen.

  3. Ville bara fråga en dum fråga (fast filosofen säger att det inte finns dumma frågor – bara dumma människor hahahahah – jag tar risken):

    Din trifle, blandade du allt hursomhelst i skålen och toppade med blåbär, eller kan man ”bygga upp” bakverker som typ en engelsk trifle. Mao håller ingredienserna ihop om man tar en mera metodisk approach till det hela eller börjar dom samleva men varandra?
    =)

    1. Jag tog lager för lager, och så sparade jag blåbären till toppen 🙂 Annars blir den så ostadig. Men jag började med kladdkaka, mousse, sås, kladdkaka, mousse, sås, blåbär.

      1. Suveränt! Det här ska bli en modern ”engelsk” trifle som jag tänker introducera!!!! Få hur denna går hem ;-).

  4. Det regnade lite här igår och har visst snöat lite i natt. Men nån storm märkte jag aldrig av. Men håller med dig, så länge man är inomhus är det nästan lite mysigt med oväder. Det där piskande regnet mot tak och fönster…

  5. Åh det är vinter vinter igen. Kallt och vitt… Solen lyser lite i alla fall. Det känns så långt till våren nu. Längtar så efter att få tina upp mig i en solstol och bara njuta i solen en hel dag.

    Din efterrätt såg såå god ut, riktigt smaskig =P Kanske man skulle prova i helgen 😉 Ni verkar ha det skoj på jobbet. Din vän Svåra Lena är nog en tjej som livar upp allesammans. Det är så härligt med människor som skrattar och är glada =D

    Hoppas ni får en riktigt bra tisdag!!!!

    Kram från mig!

  6. Hu, vad det blåser! Fasar för första morgonpromenaden och känner jag Enzo rätt så kommer han räkna till hundra och hoppas att den snart är över samtidigt som blåsten tar tag i baken på honom och han vänder sig om som om han var jagad 😉

    Ha en fin dag på jobb! och håll i hatten!

  7. Här blåste det storm och kastades regn på mitt ansikte under hela promenaden i morse. Nu sitter jag inne och solen lyser utanför…Märkligt märkligt!!

  8. Här är det strålande solsken och MYCKET snö… Ken Rings blogg?! kan han skriva alltså, eller har han en spökskrivare? (sånt är ju populärt har jag märkt)

    Ha en bra dag.

  9. För det första:

    Det största GRATTIS i hela världen till en bloggsyster med ett mirakel i magen! Så fantastiskt underbart för er att vänta en liten (hungrig) en:)

    För det andra:

    Vilka fantastiska bilder DU tar och vilka fantastiska texter! Love it! Vi verkar faktiskt ganska lika du och jag i mycket (tex har vi indentiska ”ibörjanigraviditetsnojjor”!:)

    Har suttit och läst massa av dina givande inlägg här nu och du skriver bara såå himla underhållande tjejen. You go blogggirl!

    Ha en strålande dag ”lilla frugan”!

    KRAM

    P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg