Att ta sen lunch.

Jag tar med mig Svåra Lena ut på, igen, och i Malmö står solen högre än på länge och männen har aprikosfärgade chinos och överallt sitter folk på uteserveringarna och rör i sina latte med slutna ögon och ansiktet mot solen. Själv håller jag Svåra Lena i armkrog och flåsar som en flodhäst.

– Jisses, vad du låter, säger hon och klappar mig på ryggen.
– Jag veeeet, stönar jag och flåsar som om jag sprungit ett maratonlopp. Det hör tydligen till graviditeten. Uj uj uj.

Och så fortsätter jag att flåsande ta mig fram i butikerna på jakt efter ett par preggovänliga jeansleggings som inte ser ut som kalasbyxor och som inte får mig att flasha en kameltå när jag sträcker på mig. Lättare sagt än gjort.

Och nu är jag tillbaka och dricker svartvinärsfestis och äter Häxvrål och blir andfådd så snart jag pratar och tittar man ut är solen lika intensiv som innan och om man tittar riktigt fort, utan att snudda vid några träd, kan man nästan låtsas att det är sommar och att man snart ska få gå hem och tända grillen i trädgården och sitta på gräs som lämnar små, små märken på ens vader.

9 kommentarer till “Att ta sen lunch.

  1. mmmm… vad vårigt ni har det där! Här har vi bara snösnösnö och ännu -5 grader… Och ingen minns ens vad aprikosfärgat e för nåt…

  2. Ville bara säga att vilka fina ideer du hade på ditt bröllop och bilderna ser helt fantastiska ut. Jag var på ett bröllop i somras på västkusten på kärringön, det var också skaldjur som gällde då.

  3. Hihihi! Cameltoe! Inte snyggt… Själv är jag på väg på symöte till Svåra Pia – oss emellan. Kanske kan det bli ett glas rött till maten… Inte något du ville höra kanske. Tjao!

  4. Åh vad avundsjuk jag blir, jag vill också ha vår , nuuuu! Här kommer det bara mer snö för varje vecka och minus -16 har vi som bäst, känns ju som rena sibirien i kontrast buhuu 🙁

  5. Hittades det några preggobyxor? Jag köpte mina första tidigt tidigt jag med. Ett par jeans och jag kunde ha de hela graviditeten (ja inte i somras då det var typ 100 grader ute) men eftersom biten som är ”töjbar” passar såväl liten bebismage som stor så funkade det. Så jag tror att du borde kunna köpa ”riktiga” jeans. Jag har då aldrig hittat ett par jeansleggings som sitter snyggt efter en halvtimmer.

    Och, underbart fina härliga glada fantastiska bilder från er stora dag i somras!

  6. ÄR DET SANT… har de redan fått uteserveringarna på plats hos er???? Gahhh här i Götet lär vi får vänta ett bra tag till =/
    Du det finns inget skönare än när man tar på sig de första ”preggobyxorna”… fram till vecka 20 hade jag mina vanliga byxor och tyckte att de satt bra… men jösses vad fel jag hade… när jag väl köpt mina nya, otroligt rymliga och bekväma, byxor vad de det enda jag hade på mig… =) Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg