Mer bröllop.

Kanske inte den bästa kvalitén men oj vad jag tycker om den här filmen! Finaste Goran sjunger. Alla är med. Där är Micke med sin bukett och fotografen med sin kamera och Nelly och Svåra Lena och alla andra vi tycker så fasligt mycket om. Och i slutet, runt 1:40 in i filmen, ser man min allravackraste syster.
Alla dom bästa människorna samlade på en och samma gång, helt enkelt.

21 kommentarer till “Mer bröllop.

  1. alltså, här sitter jag en torsdag kväll, med tårar i ögonen och det känns som att jag känt dig i hela mitt liv! du ger så mycket av dig själv genom din blogg, och det är underbart! tycker så många håller tillbaks med privatlivet i sin blogg, men du, ja du bjuder in oss alla, att som en liten fluga på din axel följa med dig i både vardag och fest.
    du är, som vi säger här i svenskfinland, en kymppis person – en tiopoängare helt enkelt!
    jag är så glad att jag hittat din blogg, för den förgyller lätt min vardag!!!

      1. Jag skulle just skriva en liknande kommentar som Maria här uppe så fint redan gjort! Man känner sig nästan lite fånig då man, med tårar i ögonen ler mot dataskärmen, kommer på att vi aldrig träffats. Men det ändå känns som om vi kännt varandra i många år. Jag, vi!, talar om dig och er varje dag, du är som en vän. Maken och jag har till och med funderat på att komma och hälsa på er (säg om jag blir lite scary nu;). Tänk hur konstigt och otroligt fint att man kan dela med sig såhär, denna fina samvaron vi har här i cyberspace.

        Vilken vacker video!

        Tack för allt!

        Kramar från oss på andra sidan havet! ❥

        1. Ha ha ha om du bara visste hur många gånger jag tänkt samma sak! TACK för att du var scary först 😀
          Kram

  2. Min spontana reaktion när jag återigen klickade mig in på din blogg var ”jaaa” (ej hörbart) när jag läste rubriken på detta inlägg! Lustigt, för jag fick stillbild precis på 1.40 i filmen. Och den ville inte ladda mer. Ska göra ett nytt försök. Vackra var ni denna dag!

  3. men ÅH så fint! hur många gäster bjöd ni? ser ut som ett perfekt antal i videon! OCH OCH OCH, vilken jäkla klänning, HELT stunning! vart köpte du den? fantastisk.

    1. Det var runt 50 bjudna gäster, perfekt för en liten kyrka. Klänningen köpte jag på nätet – det är egentligen en vanlig coctailklänning men jag bytte färg på den och valde bort en massa glitter och så blev det en bröllopsklänning 🙂

  4. Till bröllop och begravningar samlas alla de människor man tycker om och som står en nära. Människor som betyder ngt. Många av dem har i vissa fall kanske aldrig träffast.

    När jag var på begravning senast så pratade jag och en annan kvinna, även hon mitt i livet, om att det är dumt att man inte samlar ihop dem alla även vid andra tillfällen för att ungås. Somliga gifter sig inte och då blir det till begravningen som alla samlas. Det gick jag igång på utifrån rubrik och innehåll i ditt inlägg 🙂

    Något att tänka på för många tror jag. Det kan inte bara vara jag som är dålig på detta .-)

    Ha det gott

  5. Vackert, så underbart vackert! Känns så härligt att jag hittade dig, vi skriver på något sätt lika, delar med oss av både gott och ont, är ärliga och raka, det passar mig perfekt!
    Vacker var du, som en dag!
    Kram

  6. Har alldeles nyligen hittat hit till din blogg och när jag såg filmen började jag lipa. Kanske för att jag så väl minns hur underbart det kändes just den där dagen. Ens eget bröllop är svårslaget.
    Ni ser ut att ha haft en underbart vacker dag och jag Ä L S K A R allt vad DIY innebär, vilket fantastiskt arbete du gjorde 😀

  7. Åh så fint. Här sitter jag med tårarna i ögonen och kan inte sluta le. Ni såg så lyckliga ut. Jag som inte ens vill gifta mig började tänka på hur mitt bröllop skulle se ut. Haha fan Emma allt är ditt fel 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg