Att njuta av sin lördag.



Har ni det bra? Jag sitter i en soffa på en fårskinnsfäll och jäser efter att ha ätit drygt ett kilo kyckling själv. Hela huset doftar chili och kantarell och alldeles strax serveras det hemmagjord vaniljglass med polkachoklad, och mannens bröst andas tungt mot mitt öra och kinderna hettar på det sättet det bara gör när man har varit ute i minusgrader och kommer in igen.

Det är dagar som den här som det är extra skönt att vara människa, när man är varm och mätt och har ett extra hjärta som slår sin första vecka utan att man ännu fått höra det.


10 kommentarer till “Att njuta av sin lördag.

  1. Tack för att du tog med dig det fina vädret hit =)
    Jag älskar när det är just så här, några minus och strålande solsken… luften är så härligt frisk och lätt att andas. Detta och lukten av blöt asfalt och löv är det bästa jag vet… =) Kram på dig och njut nu ordentligt.

  2. Så vackra & stämningsfulla bilder…har aldrig varit där,på västkusten alltså,men någon gång ska jag det 😉
    Och så gulligt du skriver om din mage….själv har jag tre barn….och jag har verkligen mått som en prinsessa då jag varit gravid,det är underbart….och man är trött på ett alldeles speciellt sätt.

  3. Mysigt! Förresten – känner din far kanske Kurt-Ove Eriksson? Det var han som hittade ”Sillkungen” i sitt nät i Bovallstrand. Kurt-Ove är nämligen min svägerskas far och jag bara tänkte ifall vi kanske hade någon gemensam bekant i idylliska Bovall..? 🙂

  4. Du har helt klart bra inredningsgener 😉 Både din pappa och din mamma har det jättefint hemma – och du och din man, det har jag ju redan sagt. Så fint. Helt i min smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg