Att utföra en kärleksattack.



Det är något med doften och värmen i en salukikropp som gör mig alldeles yr och fjärilsfladdrande. Jag får helt enkelt inte nog. Och ibland blir det kärleksattack! och jag lägger mig över dom och snosar i pälsen och stoppar in fingrarna under deras öron och pratar kärlekstrams tills Tooka får nog och går.

Salukiattack. Måste upplevas.

11 kommentarer till “Att utföra en kärleksattack.

  1. jag gör samma sak – bortsett från att jag inte kan lägga mig över lilla jewel, jag lägger mig tätt intill henne istället – och snosar i pälsen och tvinnar in mina fingrar i hennes päls. love!

  2. Åh, blir så sugen på att skaffa hund igen när jag ser dina kort. Hade en renrasig rottis innan vi fick barnen men hon var ostabil i psyket. Ingen barnvänlig hund utan helt en vuxenhund som följer sin ledare. Typisk tikrottis var hon också med ett jäkla humör som kunde vända lika fort som en själv i pms perioderna 😉 Så svärisarna fick ta henne när Alice föddes. Är sugen på att skaffa en vanlig hederlig labbe eller dyl. Det är ju så underbart med hundar!

  3. Gud så härligt, dina flickor är verkligen så fina… min lille kille är helt förtjust i dem och vill givetvis ha en egen =)

  4. Plötsligt finner jag mig själv med att kolla på blocket efter Tollare och drömmer mig bort i en värld där jag har tid och inte är egoistisk nog att skaffa hund och inte får panik på allt hår i näsan, ögonen, på kläderna och på huden.
    Oh gud ja! men plötsligt dras man tillbaka till verkligheten som ser helt annorlunda ut med allergi och noja över pälshår.

  5. Hahha ååh jag vet hur det är 🙂 Brukar få en sån på mina katter då och då. Kasper, tålmodig och kärlekskrank…älskard et. Basse finner sin i det ibland villigt, ibland ovilligt..sen får han nog å går som bara en hankatt kan göra 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg