Att spendera en lunch.

Är omänskligt hungrig på lunchen så jag smiter ut lite tidigare och slinker in på den där italienska krogen som alltid är i full kaos och som har stans bästa pasta just för att den är gjord med kärlek och eftersom varenda en som arbetar där är italienare ut i fingerspetsarna och ropar svordomar åt varann över borden.  Jag älskar det.

Så nu har jag fått en stor portion kolhydratsladdad pasta med stråk av vitlök och basilika och hela kroppen är eftermatstrött och lat, och jag halvsitter på skrivbordsstolen och njuter av att vara gravidmätt samtidigt som jag strölyssnar på alla kontorsljuden (telefoner, klackar, skratt, låga samtal) och ler åt en säljare som är inne i en ivrig diskussion med en kund som tydligen har en förkärlek till katter.

Ska ni göra något särskilt ikväll? Hos oss blir det nog bara lite extra god middag och under skrivbordet lurar en present jag hittat till mannen; annars inget. Vi spenderar redan kvällarna på det bästa sätt jag vet och jag är så vansinnigt bortskämd med det att jag inte riktigt kan komma på något annat jag hellre skulle vilja göra. Om jag får mat och en påse godis och en varm famn att slösova i framför oändliga avsnitt av någon tv-serie, med hans andetag mot min panna och hans fingertoppar mot mina under filten, så är min lycka gjord.

Mer behövs inte.

20 kommentarer till “Att spendera en lunch.

  1. Vi brukar inte fira alls, och nu är maken dessutom bortrest. Vi satsar på att komma med kärleksbevis och sådant när som istället. Fast jag fick ett fint kort igår 🙂

  2. Hei, når det gjelder lampen så kan du bare gi beskjed:-)
    Her i Norge feires ikke Valentindagen så veldig har jeg inntrykk av… Men jeg liker uansett best de små romantiske øyeblikkene (som når jeg oppdager at han har brukt mitt navn som passord på datorn…eller han har tapet mitt favoritt tvprogram for meg…)

      1. Deras pizza är inte fel den heller! Och stället har funnits i evigheter och var stort när vi var små. Då var det restaurangen med stort R.

  3. Du skriver så jag blir helt lugn. Du beskriver din vardag och din kärlek till din man så rent och vackert! Ha en härlig alla hjärtans dag! Mina barn har önskat tacos och kladdkaka. Och det får de! Kram

  4. Åh! Härlig dag det blir!
    Här blir det köpmat och nåt gott som sonen får bestämma. Vi lagar mat i princip varendaste dag så själva lyxen blir att köpa sig det vi vill ha..

  5. Låter härligt med den italienska krogen och dina myskvällar med maken. Här hemma har grabbarna grus erbjudit sig att göra mat ikväll och det blir pannkaka dagen till ära *S*, så är livet med barn, alldeles underbart!!

    Kram och ha en fortsatt bra Alla hjärtans dag!!

  6. Vi firar på torsdag med sonen, Disney on Ice och mat. Ikväll blir det te och skorpor i soffan och så klart, Criminal Minds. Vi har aldrig frirat denna dagen, i morse fick jag dock te på sängen, jag är nöjd så 🙂

  7. Håller med dig! Casa Mia har SÅ god mat!

    Alla hjärtans dag är inget som uppmärksammas inte direkt hos oss men jag kommer laga en av sambons favoriträtter, hemmagjorda köttbullar med potatis och brunsås. Sen ska jag iväg och träna en runda. 🙂

  8. Jag är lika bortskämd som dig. Trots svullna ögon, ja under ögonen… Tur att vi med svullna ansikten & hästlår får kärlek ändå. Få förunnat ;-).

    Valentinkram LISA

  9. Låter verkligen härligt. Jag ligger i min säng helt orkeslös medan min man städar fint här hemma. En fin present tycker jag! Ha det så trevligt ikväll!

  10. Smaskigt, inte fel med Italienskt =)
    Här hemma har mina killar tagit hand om mig ordentligt…. bjudit på mat och efter det gott kaffe och glass.

  11. Fick fira alla hjärtan igår med pojkvännen. Idag sitter jag och myser med sonen framför voddler och tittar på 3 tecknade filmer, gratis bara idag. Vi sitter trångt, 3, i soffan. Isa njuter också mellan oss!
    Ha en mysig alla hjärtanskväll
    Kram
    Milott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg