Att ha plats för en till.

Klart att vi har plats för en till. Det kan ju vem som helst se. Men inte just nu, för Tooka måste löpa klart, och här hemma sjunger Damien Rice ”The Animals Were Gone” så jag får rysningar, stormen har lugnat sig lite och mannen sticker in huvudet och frågar om han får använda min tandborste till att rensa avloppet i vasken. Så det är nog bäst att jag går och ser efter vad som pågår egentligen.

Men plats? Det har vi.

17 kommentarer till “Att ha plats för en till.

  1. hahha det va ju fiffigt att använda just DIN tandborste.

    Så himla fina bilder på er, älskar när människor tar hand om sina djur på bästa sätt. Jag e så, och ni är så å jag önskar fler va så 🙂

  2. Vad glad jag blir för den gamle grå… trots att jag inte känner honom ! Härligt ! Vad fint det ser ut att vara hemma hos er.

  3. Åh vad jag längtar efter att få veta vad han tycker om er 4!!!!Hur funkar det med löpande vovva i sängen? Vackra bilder du har visat i inläggen!!!!K m

    1. Just nu funkar det bra, hon blöder minimalt och har tikskydd så man märker inte av det 🙂 blir det mer löser vi det då, finns sköna sätt att bädda på bredvid sängen.

  4. Jag hoppas att det funkar med gammal grå! Det är ju något man borde göra oftare, ta hand om djur som behöver det… men hemmet är inte tillräckligt stort för fler kattrumpor just nu så det får vänta för vår del.

  5. Scout Valiant är ju alldeles femtanfiffig (idérik) som min mormor säger. Bra idé, så kommer han åt och så får Du ny tandborste………..

  6. Vad söta ni är hela högen =)
    Jag tror att er ny-gamla herre kommer trivas mer än väl i huset… en familj med så stort hjärta som ni har kan ju inte bli fel att komma till. Kram på er.

  7. men så mysigt ni har! finfina bilder. vill inte alls sitta på jobbet nu, vill hem till min soffa o gosa med de mina istället! du inspirerar till mys=)

  8. men hur vet man när man har plats? och om man vill göra plats, är det bara att göra då? pust det är så många som ska ha plats.
    fina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg