Att vänta på natten.

En skål Vienetta med kopiösa mängder seg kolasås, två apelsiner och en halvtimmes slöslumrande framför Mad Men är planen för ikväll. Sen kan jag ta en dusch och gå och lägga mig mellan duntäcket och värmedynan som en trött liten boll medan Tant buffar runt för att hitta en bekväm plats och mannen visar film på iPaden.

Imorgon blir det upp tidigt igen men just nu finns det inte så mycket mer än den där skålen glass och en älskads hand på min mage.

8 kommentarer till “Att vänta på natten.

  1. hoppas du får sova riktigt gott i natt och vakna utvilad imorgon (nåt jag själv vet är nästan omöjligt som gravid i dom första veckorna, all energi går nog åt att skapa händer, fötter osv.)

  2. Åh, Vienetta har jag nog inte ätit sedan jag var 10 år gammal. En riktig 90-tals klassiker 🙂 Ha en skön kväll. Sob gott. Kraam.

  3. Här hemma har vi just avslutat säsong 3 av ”Mad Men” och jag måste säga att både sambon och jag är helsålda. Underbara skådespelare, underbar garderob och kanske framförallt ett underbart stillsamt berättartempo! Nu väntar vi otåligt på att säsong 4 ska komma ut på DVD, tror det blir till sommaren.
    Må så gott där i din TV-soffa!
    /Anna-Karin

  4. Åh kolasås! Jag älskar kolasås!
    halvfrusna bär med mängder av kolasås och kanske en liten klick chokladsås..mmmm, måste be Dannyboy köpa med sig kolasås hem 😀

  5. Glassen måhända kunna ta slut ganska snart i det läget. Men handen av sin älskade på ens mage, den skall förhoppningsvis ingenstans och dessutom kan den hitta tillbaka igen ganska snart. Härligt!

    Vad du skriver fint tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg