Att vänta.

Den lockiga släppte av mig utanför flygplatsen och hans skäggstubb fastnade i min jacka när han lutade sig fram och la pannan mot min axel och jag skulle gärna suttit kvar sådär ett tag i morgonmörkret och halvsovit och funderat över vem alla taxibilarna väntade på, men han hade ett jobb att köra till och jag hade ett flyg att passa så det det gick inte.

Malmö flygplats är inte direkt LAX, det är folktomt och sömnigt vid den här tiden på morgonen och det enda som hörs är surrandet från städmaskiner och klirret av glas från de som tömmer diskmaskinen i cafeét. Just nu sitter jag själv vid gaten men det kommer snart att fyllas på av långa män i kostymskor som låter klick klick klick när de går och äldre herrar med papparock och dagens industri. I vanliga fall brukar jag ha sällskap så att jag kan sitta och fnittra mot affärsområdeschefen eller prata lägenhetsköp med produktchefen, men inte idag. Jag har däremot med mig apelsiner! Man lär sig.

Snart är jag iallafall framme på Bromma och ska försöka stoppa en taxi och bege mig ut till en återförsäljare jag tycker väldigt mycket om och som har ett kontor fullt av puls och skratt. Det blir min dag idag; flyg, möten, flyg hem igen. Och ni? Vad ska ni göra?

14 kommentarer till “Att vänta.

  1. Låter som en helt okej dag, du kommer få. Även om sällskap är allra bäst!

    Jag ska försöka kurera min 6 månader gamla bebis från heshet och förkylning. Och mig själv från halsont. Ikväll ska jag hämta hem våra katter som varit på ”kollo” hos mina föräldrar i 1 1/2 vecka. O få kvällsmat där som jag bjudit in mig själv på. I övrigt blir det en lugn dag skulle jag tro. Hoppas du får en findag!

  2. jag ligger fortfarande kvar i sängen….mannen har åkt på jobbet & ute är det 30 förhatliga minusgrader,men nu har jag hittat en ny underbar blogg via Malenami…..så jag bestämmer mig för att inte bli nedslagen av vädret…jag ska gå ner & dricka kaffe & fånga dagen…

  3. Här är det också vård av liten feberflicka. Solen strålar på gnistrande snö och jag ska sitta och stryka henne på pannan så länge jag får..

  4. Att sitta och känna varandras värme,närhet, det är väldigt svårt att slita sig ifrån! Varje morgon när M ska åka så står vi där, håller om varandra, vill inte släppa, vill inte skiljas åt, inte ens för några timmar. Jag undrar om det inte är det man kallar kärlek….
    Hoppas din dag blir underbar, här får vi besök av valpköpare så trimning av igenvuxen valp strå på schemat.
    Kramar

  5. Jag hade gärna haft din dag. 🙂 Gillar såna dagar. Men idag ska vi till tant Dr med Alfred, han rosslar så mkt att läkaren ville att det skulle kollas upp. Och sen ska jag förbereda mig inför morgondagens anställningsintervju.

  6. Jag älskar att sitta på flygplatser och titta på människor. Tänka på att alla ska någonstans – kanske ska de på ett jobb, kanske ska de till någon de längtar till, alla har de något de tänker och funderar över, alla har de ett liv – man vet inte vad som gömmer sig under fasaderna men alla har ett mål med varför de befinner sig där.

  7. Det här är första gången jag kommenterar här. Vill börja med att säga att jag är alldeles kär i din blogg. Den gör mig lugn och lycklig i själen (inte för att jag är olycklig annars, men den sätter liksom lite extra guldkant på tillvaron). Jag gillar dina bilder och ditt sätt att skriva. Jag blir så inspirerad och vill också starta en blogg, men vet inte vad den skulle handla om. Jag får nöja mig med att fotografera mera och förhoppningsvis bli lite duktigare på det.

    Idag ska jag nog mest ta det lugnt, har sportlov. Tvätta, diska och städa trapphuset. Och pausa däremellan och ladda inför helgens spabesök i Värmland där min födelsedag ska firas. Åååh, jag längtar!

  8. Jeg er tilbake på jobb etter å ha vært hjemme med syke barn..
    Jeg hadde en sånn reisejobb som du har tidligere (i ca 8 år), og det er både kul og jobbigt…. Ha en fin dag!

  9. Idag ska jag -som är nyhemkommen från jobbet- sitta inne och elda i min kamin. Det känns nämligen som om vi bor i Sibirien! Har aldrig skådat så mkt snö och det är så kallt ! Och enligt google vädret så blir det kallare i helgen …
    Så trött på detta !!

  10. Sjukdomen fortsätter segra. I natt var stora svettarnatten och jag behöver byta sängkläderna som är alldeles blöta. 🙁 Annars har jag skickat iväg en vän på emergencyshopping. Hundmaten, smöret till mina knäckebrön och alvedonen är slut, vilket bara betyder en sak…
    Panik.
    Ledsamt att det ska gå så långsamt att bli sjuk, men jag är evigt tacksam för mina snälla hundar som har överseende med mig 🙂

  11. jag ska busa med min gudson marius så hans föräldrar får gå ut och äta på tumis – dom behöver lite alone time tänkte jag, när baby#2 snart är på väg – jag älskar att leka med den finaste två-åringen på jorden!

  12. Ha en underbar torsdag rara du!
    Tänk att det är snart helg igen! =) Fredagar är bara bästa dagen på heela veckan!

    Stor stor kram från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg