Att lata sig.

Fredagar kan nog vara det bästa som finns. Vi har ätit pizza och godis och ligger nu huller om buller i soffan och stånkar i vår mätthet bland filtarna och tittar på Fringe och håller varandra i handen och njuter av att vara lediga.

Imorgon är det sovmorgon och jag ska vältra mig i Carpe Diem tills gravidblåsan sätter stopp och jag ska ligga kvar långt efter att solen har gått upp och snusa på mina flickor och hålla tårna varma mot mannens vader. Och sen blir det en såndär maratonfrukost med amerikanska pannkakor och lönnsirap framför TV:n med håret på ändå och med sömn kvar i rösten.

Men nu ska jag först vara totalt onyttig i soffan någon timme till. Inte göra ett dugg. Helt enkelt ha fredag.

12 kommentarer till “Att lata sig.

  1. Nu kan jag också njuta av fredagar, det är liksom lite mer legalt att njuta av dem när man jobbar.. Vill bara skriva det att jag läser alla dina inlägg med stort intresse, men jag hinner inte alltid kommentera, busy women now you know.. haha..

    Ha det bäst

    Kram Elvira

  2. Lite som här, fast vi har bara hunnit äta varmrätt. Blåbärspajen står i ugnen och jag ska vispa grädde och låta katterna slicka visparna.

  3. Helt fantastiskt att läsa om din kväll, har detsamma fast på mitt sätt, med datorn,i mitt knä, precis lärt mig fb haft bästa gästen, barnbarnet Stella, 2 månader med kvällsgnäll och tuttesug, jag blir varm i hela kroppen hela kvällen!!! Har en gårdshund som tror han ska vakta oss helt utan anledning!?M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg