Och att vara på väg tillbaka igen.

Och så är man på väg tillbaka igen och jag delar plats med en man som ser ut att arbeta med datorer och som doftar grönt äpple, och det känns i hela kroppen att det är fredag och att jag bara är timmar ifrån att få dra av mig de här helvetiska strumpbyxorna och släppa ut magen i en onepiece.

Det kan bli lite långtråkigt på tåget så för att roa mig dagdrömmer jag om saker som är fina. Som min längtan efter flickornas första trädgård i sommar när jag ska fylla en barnpool med vatten och sen bara sitta i gräset och se vad Tant, badmonstret, tar sig till när hon har en alldeles egen pool på sin alldeles egna springyta. Eller på hur vackert det är med dinosaurieryggar på unga kvinnor och hur gärna jag vill fotografera det (ni vet, när ryggraden sticker ut som små fenor på unga kvinnor som sitter kutryggade över en kudde och skvallrar med sina vänner). Eller hur fint det är med kiropraktorer som har skyltfönster och försöker julpynta och har hängt stora, glittriga snöflingor från kotorna på den ryggrad i plast som upptar fönstret. Såntdär.

Men nu har jag lite rapporter att skriva och lite samtal att försöka ringa mellan stationerna, så nu får jag försöka packa ner dagdrömmarna i hjärtekofferten igen och koncentrera mig på att vara yrkesjag ett tag.

11 kommentarer till “Och att vara på väg tillbaka igen.

  1. Jo, jag gjorde det, med jordgubbssylt och fil.
    Men du skulle ha smakat. Jag höll på att spy. Jag är absolut inte känslig, men var går gränsen? Jo, nu! Haha…
    Kram Stina

  2. Varför inte se en film som heter Eat, Love and Pray! Och bli lyrisk med Julia Roberts. Den har alla härinne hos Dig, Emma, säkert redan sett, men någon kanske missat att den finns………..Jag har sett den 3 ggr och drömmer mig bort. Finns att köpa!
    Ha en skön fredag
    Kram
    Milott

  3. Hmm..ironi om dinosaurieryggarna?
    Ja, ett piano blir det så småningom..vill ju kunna spela med tjejerna. Tänker mig en Madickenjul/barnen i bullerbynjul där mamma spelar och alla runt om sjunger.. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg