Att inte ha tålamod.

Äsch. Vem orkar vänta tills nästa vecka? Inte jag iallafall. Så här är den nu; bönan. 1,3 centimeter prima kvalité och med ett hjärta som slog som kollibrivingar på skärmen. Otroligt.

Rekommenderade inlägg

39 kommentarer till “Att inte ha tålamod.

 1. Tänk att det är allting som gör en hel människa,… visst är det fantastiskt!!! Jag minns själv hur överväldigad jag blev. Det är första fotot i bönans album!M

 2. Visst är det en härlig känsla att se det lilla livet i magen? =) För mannen blir det liksom mera verkligt, att dom liksom förstår varför man kräks eller mår illa och så =)

  Grattis grattis grattis till ert lilla pyre!! =D

  Kram från mig!

 3. Första ultraljudet är bäst! Fast jag har aldrig tagit ett UL så tidigt som dig utan jag har gått på RUL i v. 18 (typ) men det har varit först då jag verkligen har förstått att jag har varit gravid. Minns att jag inte har kunnat ta handen från magen för resten av dagen. 🙂

 4. Vilket litet mirakel! Känns det inte helt ofattbart och fantastiskt?
  Du har förståss redan hittat denna sidan, det står allt där. http://www.blimamma.se/
  Nästa vecka är det dags för öronen, v 10 bl.a. Har Du lust så är det dags att komma på vilken låt Du ska sjunga eller spela varje dag fram till förlossningen.
  Jag lyssnade på ”I belive I can fly” med R Kelly. Varje dag! Flera gånger! Och jag dansade med min mage. När vår gullunge sedan var född och ledsen någon gång spelade jag den och han blev alltid lugn. Det hjälpte när han fick kolik också. Bara ett litet tips!

 5. VACKERT! Bönan är jättefin! Det är en sådan fantastisk känsla att se sin bebis första gången! Och det där med tålamod: vad går det ut på? Och vem har det?

 6. Men herrgud kvinna!! Du trodde väl inte att någon kan vänta?! Hahah, själv har jag sprungit på sjuttiofemti ul av nyfikenhet, oro och allt däremellan! STORT STORT grattis till bönan! kram

 7. Ååå vad underbart, jag kommer ihåg första gången jag såg min lille skrot på bild och fick höra hans hjärta slå… vilken känsla det var… =)

 8. Det är så underbart att få se och höra sitt barn därinne 🙂
  Är det vanligt att det görs ultraljud så tidigt där du bor? Hos oss gjordes det först i v. 16-17 nånting.

  1. Jag går privat och i nästa vecka ska jag träffa läkaren första gången för ett ultraljud och prover, veckan därpå är det inskrivning med barnmorska. Så jag vet inte om det är tidigt eller ej? Men jag orkade inte vänta en vecka på att veta att allt var som det ska så jag gick till en privat ultraljudsklinik istället och gjorde ett redan nu 🙂 Där kan man göra en himla massa andra saker som KUB och vad det nu heter också. Köpe-UL 🙂

 9. Åh! man kan nästa tycka sig ana ett huvud och en liten hand – inte alls lite synvilla men gud så härligt att få se underverket! Fasiken måste ta tag i match.com nununu ;P

 10. ÅH! Jag har också alltid gått på privat ultra runt vecka 7, har inte tålamod att vänta. Så underbart att få se den lilla knodden och det lilla hjärtat slå. GRATTIS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *