21 kommentarer till “Okey.

  1. alltså blogspot har ingen bra svara-på-kommentarer-funktion… men ja, förhoppningsvis är det inte nödvändigt länge till, att bli skrynklad alltså. behandlingen jag går är slut i juli. snart, snart.

    men också så är det nog så att du nog måste sätta koppel på mannen snart. sådär kan han ju inte hålla på! han måste va rädd om sig så inte Ärtan måste växa upp med enbart dig. 😛

    1. För det första – inte ”ni” 🙂 blanda inte in mig i det här *s* mannen lödade sig i tre fingrar, minsann.

  2. Usch då stackars mannen. Du får pussa lite extra på honom och berömma honom för hur duktig han är. Min man är grym på att löda smått-smått-smått. Han löder små mini komponenter som man knappt kan se med blotta ögat på kretskort.

  3. Aj!! Det är därför jag inte pysslar med sånt där, man kan ju göra sig illa ;-). ÄR Subways mackor goda? Vi har snackat om att äta där i flera år men ännu inte kommit till skott…
    Kram

  4. Haha 😀 Du är en klart bättre fru än jag när du klarar av att hålla masken och låta honom hålla på! Jag hade aldrig kunnat hålla mig från att börja fråga om han verkligen vet vad han sysslar med och säga vad var det jag sa 😉 Jag ska tänka på dig och värmepumpen i ert vardagsrum och bita mig i läppen nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg