Att vakna fredagstrött.

Vaknade ovilligt i morse, låg alldeles för skönt i värmen under täcket och flickorna höll med.
Jag vill inte gå uuuupp! ropade jag till mannen och kunde höra hur han log.
Men tillslut kom jag upp och det rostade brödet var lika gott som det alltid är och mannen stod i köket och doftade dubbeldusch och med ens var allting ganska okey ändå.

Hur det har gått med luftvärmepumpen? Jaaa, du. I morse stoppade Scout Valiant en påse med sladdar i jackfickan och mumlade kryptiskt att han skulle ta med dom till ”sin tekniker”. Jag vet inte riktigt vad det är för sladdar och jag vet inte riktigt när han skaffade sig en alldeles egen tekniker men ikväll ska maskinen skruvas ihop igen och det hela är mycket spännande. Jag har antytt lite i förbifarten att jag helst inte vill att han har tokkopplat en massa elektronik i vår värmepump som gör att huset brinner upp och försäkringen vägrar ta det på grund av att det är just McGyver som varit framme och inte en reparatör, men då såg han bara aningen nervös ut så jag antar att allt är lugnt.

Nu? Snart dags för dagens andra fredagsfrukost. Första ska jag bara se vad det är för youtubeklipp som Svåra Lena har skickat och som hon nu sitter och skrattar så intensivt åt att man kan tro att hon är sinnessjuk.

15 kommentarer till “Att vakna fredagstrött.

  1. Dagens fredagstrött är värre än någonsin känner jag. Mer åt komahållet. Det får jag försöka råda bot på under dagen. Tror jag ska försöka komma iväg på Loppis om nu mannen kommer tillbaka med bilen så att jag kan ta mig iväg. Jag tror loppis kan bota trötthet? Eller?

  2. Nu sitter jag här med min frukost och fnissar. ”Då såg han bara en aning nervös ut…” – underbart! Själv är jag gift med en sån som visserligen byter däck på bilen och lagar vansinnigt god (men inte så stilig) mat, men i övrigt har två vänstertummar mitt i handen.

  3. Hahha, visst finns alltid den där ororn för att ngt ska börja brinna? Man måste få det sagt så kan man släppa det sen 😉

  4. Ha ha ha …..lätt hänt att det råkar ”bliöver” nån obetydlig kabel ellernåt….lycka till & ha en underbar dag.

  5. Själv är bäste dräng – fast inte alltid…. Annars ska du vara glad för en helt egen McGyver, jag nöjer mig med att vara det själv – med blandade resultat 🙂

  6. Go morron i frukosten!
    Det är ju bra att karlarna vill meka och fixa själv, om dom VET vad dom sysslar med. Min sambo brukar använda sig av att han ska FÖRSÖKA =S… Då blir jag nervös och får lätt ont i magen =) -Men ska du inte ringa ngn om hjälp ist då?! brukar jag säga när han blir irriterad och svordomar börjar hagla…

    Det är mysigt att vara gravid, man äter för 2 och behöver inte ursäkta sig när man tar om av måltiden 😉

    Ha en underbar Fredag rara du!!

    Kram från mig!
    (Har testat blogg.se nu.. ska försöka få lite mera kläm på det hela, men den sidan var klart enklare att använda! Tack för tipset 😉 )

  7. Förstår preeecis det där med fredagstrött! Men när man väl är uppe så känns det bra ändå och ännu bättre när man vet att det är fredag:D .Ha en finfin helg!

  8. Alltså Emma. Ärligt talat. Hade MacGyver kopplat ihop värmepannan hade den fungerat UTAN att dra någon som helst ström, helt miljövänligt, i ca 150 år liksom. Behöver inte oroa dej för försäkringen säger jag bara då. Ge honom lite silvertejp, ett sugrör, två tuggummin och en mattkniv så är saken biff. Just saying.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg