Att njuta tills man skäms.

Alltså. Jag säger er; krämig, stark ädelostsås med knaperstekt bacon och färskpasta. Det är magiskt för en gravid mögelostälskare! Det är andra dagen jag tvingar mannen att laga detta himmelrike och jag njuter när jag äter det, sådär att jag får gåshud. Älskart.

Vad hände med vädret? Nu kastar sig vinden fram här utanför och det är så att man huttrar innifrån ut. Och nyss stod jag och smörjde in mig med cacaocreme efter duschen och hittade Min Allra Första Babybula och blev mäkta stolt och tvingade mannen att komma in och titta.
Se här! gastade jag och pekade dramatiskt på den minimala utbuktningen. Titta! Ser du? Känn, känn! och mannen petade snällt med fingret och hummade uppskattande. Babybula, minsann! Tyvärr sitter den fortfarande så långt ner att det skulle vara snudd på pornografiskt att lägga ut det på bloggen, och i ärlighetens namn är det mer en centimeterbred svullnad än en bula – men den finns där. Jorå.

Nu ska jag fälla ihop mig i soffan och peta på min bula och vänta på att Åke Bråk ska ringa. Vad gör ni en stormig onsdag?

17 kommentarer till “Att njuta tills man skäms.

  1. Just nu drömmer jag om den där pastan med mycket sås och bacon 😉
    Annars blir det väl inte mycket mer gjort här idag, lite planering inför morgondagen och sen blir det nog sängen för min del 🙂

  2. Jag tröttnjuter av jobblivet just nu… är så galet trött på kvällarna, men samtidigt så glad över att jag fick det här jobbet som gör att jag får något att bita i… Mysigt när det börjar synas lite av kulan..

    1. Tokenkelt! Smält Stilton eller annan mögelost i en burk crème fraîche (låt det bubbla om du är Preggo). Sen är det klart! 🙂 Knaperstekt bacon ovanpå är ett måste för sältan.

  3. Hej! Det verkar urgott! Har en annan grönmögelpastafavorit med skinka och gröna ärtor här hemma. Väldigt smarrigt! Jag hittade hit till din blogg för ett tag sedan, minns tyvärr inte riktigt hur. Men jag är helt in love! Texterna, hundarna, humorn! Allt väldigt snyggt förpackat. Tack o tack!

  4. Äter varm blåbärssoppa med glass och hoppas på att det CV jag har knåpat på de senaste dagarna ska falla någon i smaken imorgon när jag ska på jobbmässan. 🙂
    Håll tummarna för mig!

  5. Åh, morgonstund har guld i mun men just nu har jag större lust att byta guldet mot en krämig pasta med bacon på!
    det är väl okej att äta lunch redan vid 7tiden eller?

  6. Ädelost var en av mina cravings under graviditeterna också och jag åt det på samma sätt som du. Och sedan jublade jag och slog frivolter när jag till sist – efter ammande och allt – kunde tokfrossa i ädelsost av alla de slag. 🙂

  7. Den rätten är som en gudagåva även för mig som inte är gravid, mums säger jag bara! Visst är den första lilla bulan helt underbart, när man kan börja ana, det är magiskt! Snart så går du där och stånkar och stönar, men det är underbart det oxå!
    Har Sigge kommit tillbaka än?
    Kram

  8. Jo hördu! Allt räknas! 🙂 så njut av bulan du bara! Det är annars för sådan mat som min vän myntat uttrycket ”mat att gå till sängs med” 🙂

  9. Det är klart att bulan finns där. Och du känner din kropp bäst och både ser och känner hur magen växer fast ingen annan kanske regestrerar det än.

  10. jag spenderade kvällen med att hålla andan! sista finalmatchen och därmed alltså avgörande match för våra örnar. och tänk, dom vann! och som jag ropade. och blev glad. och sen kom nervositeten – vinsten innebär 4-7 kvalmatcher för att stiga till högsta nivån. vi gjorde det för två år sedan, då blev det snopen förlust (3 matchvinster + 4 förluster = ingen avancering) men i år, i år ska det gå bättre!

  11. Vad vi gör… Vi har klippt oss, handlat en fin krans till dörren och blivit bjudna på en snittblomma av floristen. Nu äter vi digestivekex så det smular i datorn. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg