Att träffa någon fin.

Flög till Stockholm i morse för en massa åfbesök, och där; på Bromma, träffade jag världens finaste Malena. Tänka sig! Och hon är precis sådär vacker och sjungpratande i verkligheten, man vill liksom bara röra vid henne hela tiden och berätta hur bra hon är men det blir lätt lite creapy så jag försökte låta bli. Men om ni ännu inte tittat in hos detta blonda lilla yrväder så måste ni göra det snarast. Hon är bra för själen.

Är det inte märkligt ändå? Överallt i en himla massa länder sitter ni och läser och jag läser er och man lär liksom känna varann och tycker om varann och så finns ni ändå på riktigt. Så roligt när man har chans att träffas och se på varann och prata och registrera alla de där små sakerna som man inte kan läsa sig till. Hur någon får rynkor vid näsroten när de skrattar, eller sättet nån rör händerna när de pratar. Allt det där. Magiskt. 

Men nu har jag energi för en hel dag med möten och utbildningar och kan ta mig an den här torsdagen med samma iver som jag tar mig an en blåbärsmuffins. Och Camillamammasegen har lagt upp lite bilder från vårt läckande, tomtavstyckade hus under ”veckans rum” och jag blir såklart jättehedrad och glad, nästan sådär så jag rodnar lite. Men nu väntar ett kontor och taxin är nästan framme så nu måste jag förbereda mig på en arbetsdag. Ta hand om er.

11 kommentarer till “Att träffa någon fin.

  1. Ja, internet för verkligen ihop människor på ett fantastiskt sätt – också är det ju himla kul om man får chansen att träffas i verkligheten också! 🙂

  2. Att träffa internetbekantskaper i verkligheten är toppen! Jag har träffat flera stycken och för det mesta har jag inte blivit besviken.

  3. Kul med möten IRL… Ännu roligare när verkligheten överensstämmer med ens uppfattning… Hi hi…

    Klart att ditt hem blev ”veckans rum”. Det är ju heeelt ljuvligt! Kraaam Carin

  4. Ja hon verkar så härlig Malenami! Skönt med flyg för dig idag då, så kan du luta dig tbx och njuta en stund =)

    Ha en bra torsdag! Tänk imorn är det fredag IGEN =D

    Kram på dig!

  5. Det är ett sånt nöje att läsa vad du skriver. Du beskriver på pricken hur du tänker eller gör med sånt som jag trodde att jag var ensam om 🙂
    Kram tebaks

  6. Jag gillar också Malenas blogg väldigt inspirerande.
    Härligt att du varit på besök i Stockholm, ibland önskade jag att människorna här hade lite mera lugn i kroppen och inte stressade så mycket.

  7. Det är just det som är det finaste med bloggar tycker jag. Att man liksom får riktiga vänner och lär känna folk fast det är bara via nätet och en blogg. Malenami har länge varit min favorit. Hon verkar vara ett sånt fantastiskt vackert energiknippe. Du skriver förresten också väldigt vackert! Har klickat in här alltid nu som då, men inte kommenterat tidigare.

  8. Vad härligt att ni fick träffas in real life.. hann ni bara med den lilla korta stunden vid flygplatsen, eller tog ni en fika tillsammans också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg