Att landa i veckan.

Jag gillar måndagar. Det är något med det där att komma in till kontoret och se vad som behöver göras och planera sina resor och lägga upp de närmsta fem dagarna och tja; att liksom landa i att det är en ny vecka. Ny vecka, nya möjligheter! brukar Camilla hojta och jag får väl hålla med henne där. Så är det ju. Dessutom är måndagskvällar himmelska, för då är man trött och lite slö och längtar efter den där personen i ens liv som doftar sensommar och har en hand som ligger kupad över ens nacke och som får allting annat att gå långsammare utom hjärtat.

Ikväll ska vi ha grillpremiär och sitta ute i kvällssolen inbylsade i våra jackor och grilla fläskfilé medan hundarna springer sig trötta i trädgården och solen går ner över åkern. Då vet man att det är vår. På riktigt.

11 kommentarer till “Att landa i veckan.

  1. Åååå, låter VÄÄÄÄLDIGT lockande! Grill…. Men eftersom jag är en mamma som gillar att var med och påverka, har jag ett möte med skolans föräldraråd på agendan… Hrm… Hoppas det blir fler härliga kvällar i veckan… 😉

    Kram Carin

  2. Så fint du skriver…grilla ute en måndagkväll låter härligt..
    själv räknar jag timmarna tills jag får sjunka ner i soffan….var tog den där timmen vägen?

    kram

  3. Sambon ringde hem på lunchen för att höra om vi skulle grilla idag. 🙂 Fast vi premiärgrillade redan i januari. *s*
    Ha en ljuvlig måndagskväll!

  4. Åh, det låter ju helt underbart. Måndagmorgnar tycker jag allt är lite besvärliga men måndagkvällar är oftast härliga… Grilla låter inte dumt, får se vad kvällsmiddagen blir här hemma…

    Kram Daniela

  5. Åhhhh…du fick mig att må så bra…för jag tror att det nog var JAG som var den hojtande Camilla-”ny vecka nya möjligheter”..och så är det ju! Min vecka börjar i dag tisdag efter att ha varit hos min kompis i Barcelona över helgen och man tror att vardagen man kommer tillbaka till ska vara tråkig efter att ha varit i en sån faschinerande stad, men jag är överlycklig att vara tillbaka i min vardag igen med mina 3 favoritkillar..och nya möjligheter och ny inspiration! DU inspirerar mig! Massor….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg